9 augusti | hård måndag

Åh vad jag älskar måndagar. Så härligt att stiga upp ur sängen och veta att det är fem dagar kvar tills man slipper klockan igen. Suck. Idag var det dessutom avvänjning på schemat. Dvs att vi ska skilja suggorna från smågrisarna, skicka ned suggorna i lösdrift för betäckning och smågrisarna åker in i ett tillväxt stall innan de ska in i slaktstallet. Tungt och slitigt med att valla suggor, sortera och väga smågrisar osv. :P Men men blev rätt bra siffror denna gång. :) Så det var ju kul.

Att jag dessutom var skittrött gör ju inte saken bättre. ;) Blev bjuden på bio av Andreas igår, där vi också stötte på Malin & hennes dejt.
Vi var och såh trollkarlens lärling. Haha den var ju ritkigt rolig. :D Tycker om att gå på bio verkligen. :) Speciellt med trevligt sällskap.
Efter det blev det mc docken. Fy fan vad onyttig jag vart i helgen! Men ibland måste man bara unna sig.. ;) Kom hem vid ett någon gång, sen somnade vi inte fören 3, bara låg och prata och prata och prata. Så var hyffsat död när klockan ringde tio över fem imorse. ;) Men så kan det vara, upptäckte ju på jobbet att jag är ledig tis & onsdag så imorgon får jag ju sova. :D

Nu sitter jag för övrigt  nyduschad och väntar på mamma & pappa som ska hjälpa mig att få upp de sista hyllorna och tavlorna i lägenheten. På tiden?! JA!
Ikväll kommer Andreas. :))

Hoppas alla mår någolunda bra,
för det gör jag. Äntligen! <3
// Emma


Kommentarer
Postat av: Linnéa

Härligt emma! Verkar som du verkligen är på gång på rätt spår igen nu :)

2010-08-10 * 08:14:39
URL: http://lellelilla.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0