5 augusti | en bra dag

Tack söta ni som gav svar på min fråga igår. hihi Så kul att läsa. :D
Just nu sitter jag & lyssnar på musik och pratar med folk på msn. Väldigt trevligt faktiskt trots min ensamhet fast idag stör den mig inte. Är trött som fan så skönt att ta det lugnt känner jag. Jag känner mig faktiskt glad. :D

Jobbat idag då. Började vid sex att flytta över tillväxtgrisarna till slaksvinstallet tillsammans med min arbetskollega Elly. Gick riktigt smidigt idag. Inga missöden även om både Elly & jag var som döda fiskar i skallarna. Morgontrötta kallas det. *s*

Sen ägnade jag resten av förmiddagen att raka ordentligt hos suggorna som vi flyttade igår då de skitat ned totalt. Skitmajor! Sen pyssel med de flyttade småttingarna såklart. :)
Hade dessutom fullt upp med att få allt i foderdatorn rätt. ;) Men men tror jag fick till det. :D
BB fick vänta till sist, inte optimalt men idag blev det som det blev. Fick hjälp av Elly på slutet när hon tvättat klart i tillväxtavdelningen, vilket var uppskattat. :)
Sen slutade väl arbetsdagen mindre kul.. blir bara så trött ibland.

Men men, fick ju prata av mig när jag hämtade theresa vid tåget. Hon har ju vart i huvudstaden och vimsat runt. :) Har dessutom lovat bort mig till henne imorgon på förfest till gropafesten. haha kan ju bli spännade. ;) Hoppas jag kan få med mig någon mer som jag känner? Någon som känner sig manad? ;)

Men nu är det minsann helg för mig. Ledig imorgon.
Grymt skönt som vanligt. :)
Ha det toppen! Ursäkta att jag ser likblek ut på bilden. xD


Kommentarer


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0