22 augusti | jobb & stallet

Gokväll gott folk! Åh vad jag njuter av att må bra just nu.
Känns som allt är på rätt väg igen. ÄNTLIGEN! Ska njuta varje sekund. Det är jag värd.

Har jobbat idag. Himla trött imorse nu när det blev lite sent med min & idas filmkväll och allt. :) Men vad gör det? :D Fick hjälp av Inger på jobbet idag. Underbara människa. <3
Flöt illafall på ritkigt bra, dock matvägrar varenda sugga i BB.. Inte bra! Provat att sätta dem på utfodring två gånger om dagen nu så får vi se om det blir bättre. Hoppas inte fodret är dåligt bara, men luktade och såg okej ut. hm..
Nere i den andra stallet fick jag syn på att jättemånga grisar hade röda prickar på sig. Första tanken var att vi fått in något smittsamt virus! :O Men sen fick jag se vad det berodde på.. två väggar i avdelningen var fulla med MYGGOR! Likadant i ena slaksvinstallet.. så jag sprang efter Kill-It och lekte bödel. mohaha. ;)

Men men efter jobbet for jag hem till Petra vars djur jag är vakt åt i helgen. Gav pållarna mat och borstade den ena och lät honom beta lite utanför hagen. Hans fodervärd har bestämt sig för att skita i honom pga en massa missförstånd så han känner sig nog lite övergiven kraken.
Sen tog jag en promenad med vovvarna och gav dem mat & nytt vatten. :)

Efter det åkte jag hem och sov några timmar, lagade lite mat och åkte sne till stallet då Fanny inte var så pigg efter gårdagen. ;) haha Tog ut Zindy på en tur. Hittade en kanonmysig skogsslinga där Zindy visade att geggiga diken går man inte över utan man hoppar som en katt. Haha, jävlar vad jag inte var beredd! Där hade jag lungt kunnat ramla av. ;) Men men det gick bra!
Tog även lite kondituonsträning på en sandbana i närheten av stallet. Perfekt!
Imorgon ska Fanny rida lektion med henne. :) Spännande!

Men nu väntar en skön plats i soffan framför Tvn innan
jag ska sova. Dags för jobb imorgon igen. :)
// Emma


Kommentarer
Postat av: Ida

Haha.. vi hade också sådär galet med ygg på gården.. dom kräken åt ju nästan upp lammen! >.<



KILL IT! ;)

2010-08-23 * 11:50:42
URL: http://kaluna.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0