25 april: tomt på stenkulla nu

Nu är det offentligt över med tiden på stenkulla. Kommer aldrig glömma dne här tiden. Monica var så rar och tackade för allt idag.
Aegir är hemma i dalarna. Var en jättetrevlig familj som plockade med honom på vägen från skara då de skulle lämna en annan isis hos jonas.

När han åkt blev storm orolig så passade på att ta en sista ridtur på honom. Avslutade tiden på stenkulla så som det började. En barbackatur på en rund & go storm.
Blev ernjuden att följa med och lämna storm i hans nya hem. Åh vad han verkade trivas! Hittade en kompis nästan direkt. En nordiskorsning som hette sirius som precis som storm vill att det ska hända saker. Han lät inte de andra hästarna hälsa på lille storm. ;) Det var ju hans leksak. hihi.
Storm sprang med lyft svans och var sååå snygg! Han kommer trivas så bra där borta. :)

Men nu är det bara tomt, usch kommer sakna allt så enormt. fattar inte hur man ska gå vidare med allt.. jag hoppas jag hittar nya vägar i hästvärlden. Även om jag kommer jämföra allt med detta vi haft på stenkulla..

// Emma



Kommentarer
Postat av: Eva

Underbara vän vad allt verkar bli fel nu förtiden. Det är inte lätt att leva... och det är inte lätt att förlora de där fyrbenta som vi älskar. Tänker på dig vännen. Var stark. Du har en underbar blond fyrfotad vän som älskar dig och inte kommer att lämna dig,

Kram

2010-04-25 * 22:34:56
URL: http://lavakaka.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Åh, va sorgligt det låter. Men nu börjar ju ändå en ny tid i livet. Jag är rätt säker på att du komer hitta nya vägar in i hästvärlden. En gång hästbiten - alltid hästbiten (: Lycka till!

2010-04-26 * 10:02:37
URL: http://lellelilla.blogg.se/
Postat av: Sara

då bor han med ett par ardenner hästar med. i odensvi?

min kompis som har sina hästar där och hon sa att det kommit en islänning..:)

2010-05-02 * 20:55:36
URL: http://highspirited.blogg.se/
Postat av: Emma || Nikoba

Japp precis :)

2010-05-02 * 23:04:59
URL: http://nikoba.blogg.se/
Postat av: Ninja

Det är så det är att vara medryttare.....fördelar och nackdelar. Jag är medryttare nu sedan jag fick ta bort min vän 2007.

Det har blivit fyra medryttarhästar sedan dess....inte direkt frivilligt. Det tar tid att rida in sig på en ny häst....men de säljs, flyttar eller så har ägaren tänkt sig något annat, that´s life....

2011-12-04 * 15:15:13
URL: http://nordtellus.blogspot.com


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0