19 april: slutet närmar sig nu

Usch vad dåligt jag mår. Nu går det utför, ändå orkar jag inte prata med någon om det..
Nu är det snart slut.. På söndag åker aegir hem till dalarna igen. Bokat & klart med en tjej som ska ta med honom som också har lånat häst av Jonas.

Upplevelsen igår fick mig att känna att jag inte är klar med aegir, eller snarare att han inte är klar med mig.
Suttit & läst om & om igen i alla de apper jag fick från Christinas pratstund med honom. Jag vill lära mig att förstå.

Var uppe till hästarna efter jobbet idag, gjorde inget annat än att bara gå runt i hagen med dem. Gosade med storm & försökte känna av aegir.
Något aegir sagt till christina var att jag skulle känna hans vibbrationer när man för händerna längs med hans kropp. Hur känslig han är. Testade det idag, och jag hade handen ungefär 5cm från hans kropp och han skakade precis som när en fluga sätter sig på en häst. Samtidigt fick jag en sån himla lustig känsla. Testade samma sak med Storm, men där fick jag inte alls samma känsla, och han vibbande inte alls som aegir. Som sagt, konstig känsla.

men aegir kom iallafall fram till mig. Så länge jag inte gick för nära direkt. Utan läste av hans kroppspårk när jag "närmade mig hans energifält." och vi första negativa känsla eller beteende från hans sida backade jag.
Får konstigt ont i magen när jag försöker förnimma honom. Vet inte vad det beor på?

Men som sagt, på söndag slutar allt. Då finns det ingeting kvar på stenkulla för mig. Storm ska ut på foder, min älskade puke är borta & aegir försvinner ur mitt liv.
Fy FAN vad jag tänker mycket på Puke nu, känns som han finns kvar när jag är i stallet. Känns som han står i ahgen & tittar efter mig. Jag har tillomed börjat prata med honom. Jag är störd jag vet. Men min saknad är så fruktansvärd stor, men jag kan inte sörja. Det är som en blockering. Jag borde gråta, jag känner det, men jag kan inte tillåta mig det. Jag lider ..

Godnatt


Kommentarer
Postat av: fredrik johansson

Jadu Emma vad kan man säga du har fått uppleva en mycket äldre persons lidande fast du har hållit upp som iaf jag aldrig skulle klara av du är verkligen en fantastisk person du klarar verkligen av tuffa situationer jag beundrar dig verkligen jag känner på mig att det kommer lösa sig för dig

Jag finns här för dig om du behöver prata det vet du :)

2010-04-19 * 22:40:38
Postat av: Älsklingen

Jag finns här för dig vad det än är gumman du behöver sörja för att komma förbi lidandet och tankarna

2010-04-19 * 23:25:38
Postat av: Sofia

fin blogg :)

2010-04-20 * 10:20:19
URL: http://noalik.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Gummsan då! <3 Puke kommer alltid finnas med dig, var du än är och vart du än går! Men man vet ju aldrig, kanske har han stannat hos dig tills han känner att du är redo att gå vidare..



Vet inte hur jag ska hjälpa dig men jag finns om du vill och känner för att prata <3

2010-04-20 * 22:05:14
URL: http://nikonda.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0