10 april: jobb jobb & hästletande

Ja nu är klockan snart elva, och jag är pigg som en mört. Dels för att jag nyss vart ute på kvällsrundan med Smilla och Linda men främst för att jag somnade och sov nästan fem timmar efter att jag jobbat i förmiddags. Great! Jag som ska upp tidigt imorgon bitti, hur ska jag kunna sova?! hm.. Bra gjort där Emma.
Det hör ju till också att det är fest i grannhuset, precis utanför vårat sovrumsfönster.. kul kul. Tur att inte junior är kvar här hemma, han hade skällt hela natten. xD

Har som sagt jobbat idag då. Var klar med allt vid halv tolv så tog med smilla till grusgropen och släppte henne där. Jisses vad hon sprang runt. Riktigt duktig på att komma på inkallning nu. :) Jag hade ju inget att muta med idag så jag fick agera en sån där rolig lektant ;) Sprang runt som en idot för att jag skulle vara roligare än allt annat. ;) Vilken syn! Men hunden är nöjd iallafall. :)

Veckan har gått väldigt fort. Beror väl på att man var ledig måndag eller någe. :) Sen har ju Lind avart med hela veckan vilket vart roligt. :) Hon ska gå med nästa vecka med som våran lilla praktikant. ;)
Igår hade Lind amed sin kamera och fotade lite, bla mig & några grisar. ;) Söta va? Haha

Har väl tänkt att sticka ut och rida hästen imorgon med. :) usch inte lång tid kvar nu tills hans aka åka hem. :(
Letar ju häst för fullt, är inne på både medryttarhäst, foderhäst & att köpa häst. men lätt är det inte, alltid något som inte klaffar. Nu ikväll hittade jag iallfall en drömhäst. Ett haflingersto som står i hultsfred. Har mejlet tjejen om henne och frågat lite om hon kan tänka sig att ha ut henne på prov osv. Kommer ju knappast kunna provrida mer än en gång.. över tre timmar dit hon stod så åker vi så tar vi med transport.. Men vi får väl se. :) Har några fler hästar som jag mejlat på så.

Men nu ska jag kila, måste försöka sova.
// Emma


Kommentarer


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0