3 september

En vecka kvar bara nu. Känns helt crazy! Ska bli så kul. :D Längtar längtar längtar!
Sitter just nu hemma hos emil i kumla. Nyss kollat på twilight och fått mig själv att börja längta grymt efter new moon. x) illa jag som inte vart så inne i det där haha. Jaja, var i stallet tidigare. Började med att ta ut storm. red runt kabelvägen men vek av på ängen och red dressyr ca 25min innan vi fortsatte. Han var grymt stel men lossade mot slutet. fattar inte varför han viker huvudet åt vänster. verkligen hänger sig i ena tygeln. hm inte bra alltså. Stretchade iallafall halsen på honom för att mjuka upp. någon låsning har han allt..

när jag hoppade av sista biten hem tog jag kortet nedan. söt va? xD haha precis efteråt öppnade sig himlen och det börja ösregna.. inte kul >.< hade ju tänkt att longera puke men fick billigt erkänna mig besgrad av moder natur som vägrade sluta vattna.. så målade i sadelkammaren istället. ;) kopplade in radion och hade det riktigt mys. fattades bara några smörgåsar :D
kollade smhi nyss och ska tydligen regna imorgon med. fan! men ska iallafall träffa johanna först, åka till marieberg en stund. :) förhoppningvsis blir det uppehåll runt tre - fyra? >.< sen bär det av emot askersund igen. tävlingar i helgen sne ska jag packa godis också. :) om nu frank blir bättre :/ jättedålig stackarn. kom idag och snacka om svininfluensan, inte konstigt att alla tror att dom åkt på dne så som medierna går på.. suck.

jaja nu ska jag sätta på en film. troligen hämta älskling sen så får vi se till att laga till oss något att äta. :) tjing!


Kommentarer
Postat av: Lovisa W

jag kan förstå att du längtar! :D Och jag längtar också till New Moon xD jag vill se den nuuu! Har du läst böckerna? ;) De är beroendeframkallande kan ja säga ;D

Aa på jobbet har vi fått meddelande om att vi ska typ sprita Allt som går eftersom denna influensa går :S Lite hysteri tycker jag att det är faktiskt..

Jättesöt bild ;D <3

2009-09-04 * 07:07:08
Postat av: helga

kolla in min nya blogg! :)

2009-09-05 * 00:08:47
URL: http://cocoabean.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0