1 september

Ännu en månad har passerat. Dagen har ägnats åt att bråka, deppa och umgåtts med mamma. Åkte ut dit linda och jag red och plockade de kantareller vi såg + lite till. :) Hela 8liter fick vi ihop. :D Mys!
Har också lyckats tagit mod till mig och ringa Jonas, aegir ägare, angående foder och lite annan planering. :) Jonas tyckte jag skulle ge betfor, havre + havssalt till godingen så får la göra det. :) dock är det vitkigaste såklart grovfodret. Får se till att få det analyserat.


Men nog om det. Ska babbla ut lite känslor nu.
Som många säkert förstått idag har jag och emil bråkat.. igen. Vet verklugen inte vart detta kommer sluta längre. Inte heller får jag någon respons om nuläget nu skulle vara kört. Jag tänker inte måla upp allt som hänt, vissa vet andra inte. Igentligen vet nog ingen hela historien men kan säga att mina känslor har nått en gräns som jag inte trodde fanns. Kan det verkligen finnas en gräns som gör att man överväger att ge upp sin kärlek för att må bättre? Jag mår skit, det gör jag verkligen. Jag känner mig förnedrad, kränkt och bortstött och kan inte ens få fram ett vettigt förlåt från den som sk älskar mig. Jag orkar verkligen inte mer nu. Har flytt hem, lagt ifrån mig telefonen och orkar inte svara på vare sig inlägg, mejl eller sms. Min gräns är nådd. Så jävla sargad och arg men samtigt ledsen och förtvivlad för när det är bra då är det underbart bra men de stunderna blir färre och färre nu. Önskar bara jag kunde få vara delaktig. Kunna få ett sms "gumman är det okej att jag tar det här passet så kan vi göra det där imorgon", det skulle skänka så otroligt mycket mer förstålse varför du gör som du gör. Jag hindrar dig inte, verkligen inte men jag vill kunna känna att du tänker på mig innan du tar för dig. Att kanske tänkte två steg längre och inse att jag kan bli sårad. Att jag faktsikt planerar min dag efter dig för att sedan bli dissad när det är försent för mig att göra något annat. Jag vill bara att du ska bry dig. Visa kärlek inte bara hemma i soffan framför en film.

Men du kan inte, det säger du själv. Du vågar inte visa dina känslor. Du är rädd för att såra. Istället sårar du den du säger att du älskar. Trots detta säger jag gång på gång vad DU måste göra för mig. men du gör det aldrig.. och kommer nog aldrig göra det. Det sårar nog mig mest. Att du inte ens efter ett år lärt dig att lita på mig utan bara mer och mer blir en människa som bryr sig om att lyckas och struntar i den som stått bakom och stöttat från första dagen du gick till jobbet.

Jag orkar inte mer. Jag är knäckt.

Kommentarer
Postat av: din älskling

att tänka på dig är det jag gjorde jag sa till dom att jag kommer få skit för att jag åker och jobbar inne i örebro. det första jag gjorde när jag satte mig i bilen med dig var att berätta att jag skulle in och jobba i örebro. och vad vart det jo detta bråk. jag kan inte ringa dig och fråga när jag jobbar. och jag vet att vi kollar mycket på film och det ber jag om ursäkt för, jag älskar att kolla på film förlåt. och jag vill hitta på saker med dig. men jag vet inte vad vi ska göra. jag kan inte vara den som du träffade i somras som inte brydde sig om något förutom dig okej jag bryr mig massor om dig det gör jag tror du att jag vill att du mår dåligt så tror du fel jag vill inte att du ska må dåligt. jag vet att jag inte har gjort som vi har sagt. jag älskar dig gumman och jag vill inte att det ska vara så här mellan dig och mig förlåt för allt

2009-09-01 * 23:56:22
Postat av: Agnes

I know, har också hört att det skaaa vara skyltar X) men det varierar tydligen mellan kommunerna. men men. spela roll :P människor borde kunna samsas om skogarna :)

2009-09-02 * 02:04:38
URL: http://nikonian.blogg.se/
Postat av: Amanda - Bloggen om Glaskonst

jag hoppas de löses sig gumman, jag vet vad jag skulle gjort, men jag måste nog sitta helt i din situation för att kunna bestämma. Men från de jag läst.. eftersom jag mår otroligt psykiskt dåligt så hade jag itne orkat, jag har blivit så pass dissad av vänner irl så jag gett upp.. jag hAr blivit de av ett ex. då sa ja upp kontakten istortsätt såfort de gick för långt..



Jag hoppas de löser sig mellan er, men jag hoppas MEST att du kommer må bra!

puss

2009-09-02 * 10:26:54
URL: http://coozie.blogg.se/
Postat av: Malin

Vad ledsen jag blir för din skull.. Jag hoppas allt löser sig till det som är menat och det som gör att du mår bra. Jag finns här om du behöver prata<33

2009-09-02 * 18:46:43
URL: http://nogg.se/holmin
Postat av: Johanna

ring mig om det är nåt. det vet du hjärtat. ses till helgen på tävlingarna <3

2009-09-02 * 21:09:11
Postat av: Lovisa W

Gud va ont det gör i mig att läsa detta gumman :( usch.. Men då vet jag att vi sitter i samma båt <3 Finns här om du vill prata! Det är bara att ringa, och våga inte fega ur för då! ;) Skoja bara, men tveka inte att ringa om det är så <3

2009-09-03 * 14:17:35


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0