3 maj

Blir ett tillinlägg idag då. :) måste ju berätta lite vad jag gjort lixom. :) trevligt va? :D

Åkte ju som sagt hemmåt till askersund imorse. Väl hemma har jag läst och skrivit om celler. nästan klar nu. :P fick typ nån mystisk huvudvärk som vägra släppa? hum. aja fösvann efter en alvedon som tur va. Städade också lite åt fåglarna, pysslade med kaninerna och tvätta lite. eller ja mamma hjälpte mig.

åkte hem vid halv fem ungefär. då var det bara att lämna av fåglarna och sedan bege sig till stallet med en trött linda. vi beslöt oss för att rida dressyr på ängen idag. jag red barbacka. vafan nån gång måste man väl få upp balansen xD idag hade den gått och gömt sig. fläg av puke i en galoppfattning då vi kom helt fel. vet inte riktigt vad som skedde men han snubbla, jag fick upp mitt ben på hans lår och han blev rädd och hoppa till och jag flög som en vante över halsen på honom xD men landade mjukt i gräset iallafall. :)
För övrigt gick det bra, jobbade fint på volterna och lyssnade bra. lite brottom ibland bara ;)

Tyvärr funkade det inte för linda och storm idag. linda var trött och gnällig och storm blev likandan. slutade med att jag hoppade upp för att se om han överhuvudtaget kunde galoppa på en volt. det kunde han iallfall så nu vet vi det ;)
Ibland måste man ha motgångar, även i ridning. :) kommer säkert gå bättre nästa gång. :)

När vi kom hem från stallet vid halv 9 drog jag på mig mjukisbyxor och tog en rask promenad. superskönt. inte ett dugg ont i  benhinnorna heller. :) <3 Dock är jag hungrig men vill inte äta nu efter klockan nio. ser fram emot frukosten imorgon ;)

Tjing på er!
//Ämma

* jag och puke idag *

Kommentarer
Postat av: Sandra

Sv: jo jag vet... men jobbigt att behöva göra om hela projektredovisningen -.-

2009-05-04 * 20:33:33
URL: http://poetryffs.blogg.se/
Postat av: Lovisa W

va härligt! :D

2009-05-06 * 17:38:34


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0