29 maj

Full rulle idag. För att slippa och tänka på problem ska man ge fan i att sitta och tänka utan göra saker. vilket jag gjort idag. Vaknade imorse vid 10, inte likt mig men är man sjuk så är man. startade datorn och fixade lite med beställningar. fått beställningar på drygt 500kr idag. :) måste fixa ett bankgiro! assegt att behöva få pengarna på posten. aja får fixa det nästa vecka.
Efter det bestämde sig jag och emma för att träffas med kaninerna. tog ut dom två och två på den gamla fotbollsplanen i sänna så de fixk springa av sig. :) var nog uppskattat från de flesta håll. :) Mina verkar fortafarande nöjda :) klippte också tänderna på stampe, imorgon blir det klorna på båda två.

Sen var det lunchdags. mamma hade köpt färsk rödspätta. mums finns knappt något godare :D efter dte var det lite mer fix med bilder på datorn.
Sen tog jag mig i kragen och gick ut och städade åt kaninerna. spolade ut burbottnarna och allt idag så nu är det kanonfräscht hos dom. :) Även fixat lite miljöberikning till dom inne i förrådet. en hörna av tegelstenar att hoppa in i där det ligger spännade hö ;) samt lite pinnar att gnaga på samt hoppa över. även nya gnagpinnar i burar fixade. :) Känns bra. städade även på foderhylla osv.

nu sitter jag här ensam och har tråkigt. funderar på att dra ut och cykla. hm. kvart över 7 ska jag vara taxi åt några grannar. oj vad jag tjänar pengar ;) fast lär ju behövas då johanna och jag planerar att åka till strömsholm på strömsholmstävlingarna 2009 den 7.e juni ;D hahaha jag kommer inte kunna låta bli att shoppa (A)

Aja, imorgon hoppas jag att jag kan åka till stallet igen. :) skulle vara kul att köra storm. :D monica skulle ta ut dom idag. :) brabra att de får röra på fläsket ;)

Nu ska jag hitta på någe att göra! cio!
//Ämma

Kommentarer
Postat av: Lovisa W

Hur mkt kostar biljetterna till Strömsholm? :)

2009-05-31 * 10:12:27
URL: http://nikonda.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0