27 maj

Vilken dag! Vart i stallet åtta timmar! Vart tog dagen vägen? helt underbart har det vart! :D Åkte dit vid halv tolv och slöppte ut hästarna på stora betet vilket var uppskattat ;) Började sen måla bommarna som vi tog hem i förrgår. Vid halv ett hämtade jag linda vid tåget inne i hallsberg så åkte vi ut och fortsatte måla. Vid tre - fyra var vi klara för dagen med det, grundmålat, bara de röda partierna på bommarna kvar samt sätta ut höjd på stöden. :) Kommer bli vrålhett!

hämtade sen in storm, och hade sedan ridlektion med linda och honom. :) Nån hade tydligen bytt ut storm under natten och gett oss en dressyrponny med bjudning för FAN vad fin han gick. Måste bero mycket på att han går på gummibett nu, verkar trivas asbra med det, förrut när linda red så kasta han bara upp huvudet och var dumnär ha gjorde förhållningar. Men idag klaffade allt, men lite hjälp från mig. så himla kul att se att både linda och storm utvecklas. Bra kämpat linda!

Efter lektionen så galoppera linda lite på gärdet, jag fotade ofc, och vad händer då? jo jag tappar min mobil, woho! insåg det när vi var tillbaka till stallet.. tog lindas mobil och knallade ned igen oh ringde och ringde.. men inte direkt lätt att följa varken fotspår eller toner när det blåser halv storm.. suck. men blev vindstilla några sekunder och då hörde jag några svaga små melodier och ruade däråt, vilket jag också fann min mobil :D tur att jag inte hade på ljudlöst :O

aja, sen red jag puke. var seg, stel och allmänt okoncentrerad första delen av passet. på uppvärmningen ute så gick han knappt frammåt utan titta bara på allt läskigt i skogen.. nej han gillar inte blåst ;)
på banan så var han lik seg, men efter ett tag mjuknade han och till slut efter mycket slit gick han i form, inte hela tiden men korta små stunder! underbart! äntligen resultat! tacktacktack! Nu vet jag att han kan, älskade häst alltså, så jävla fin!
Både han och jag lär ha träningsvärk imorgon för gud vad jag flåsa xD och han orkade knappt rulla sig efteråt ;)
känner redan nu i skrivande stund att benen är helt spagetti, det är bra då har man jobbat på bra ^^

Asnöjd med dagen! och grattis alla som lyckades ta C15 idag!
förresten vaknade jag fökyld imorse.. kul..
men nu kommer snart älskling hem, sen blire sängen <3

//Ämma
* puke var så fin! *


* Storm var också jättefin! *

Kommentarer
Postat av: Linda

Håller fullständigt med dig! Underbar dag... :)

2009-05-27 * 23:11:55
URL: http://pravada.blogg.se/
Postat av: Lovisa W

Gud va kul för er! :D synd bara att ni inte bor närmre :( för då skulle vi ju kunna rida :)

2009-05-31 * 10:08:10
URL: http://nikonda.blogg.se/
Postat av: Anonym

Va fint dem båda går :)

2009-06-04 * 21:01:29


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0