14 juli

Idag gott folk blir det inget långt inlägg. jag har fruktansvärd huvudvärk som tar livet av mig. Blä på den. Ska snart hoppa i säng.
Men men, har inte hänt så mycket idag. For till kumla och lämnade av Emil vid ettdå han skulle jobba. Åkte ut till stallet och väntade på en veterinär som inte kom. Hon hörde av sig tre timmar senare och sa att hon fått förhinder. morr..
Hittade iallafall en gullig björktrast som byggt bo vid stallet. :) Berit heter hon. ;D

Sen åkte jag hem till kumla och slöa vid datorn. spelat massa spel på facebook hela eftermiddagen xD Vid halv sju åkte Linda och jag till stallet. Sjukt längesen och båda var taggade!
Blev en lugn tur med mestadels skritt och lite trav. Puke var superirriterad på alla bromsar och flugor, men gick kanonfint hela vägen! Bjöd som attan och jobbade i form så fort jag red ordentligt, trots det har han redan tappat muskler som blivit fett. Tungt och se sitt slit förstöras. Men förhoppningsvis är de nya provsvaren rena. Veterinären kommer ju imorgon, om det nu går som planerat. Sen ska jag och Linda rida på kvällen är det tänkt.

På tal om Linda så flög jon av idag. En riktigt luftfärd bjöds hon på när storm blev rädd för någåt och satte sig på ändan och sedan for iväg framåt i något halvhoppgaloppfattningsskutt. Hon for som en vante, fastande med fötterna i stigbyglarna och blev hängande. Tur att Storm är så snäll och står still :O Hon halvskrek först att hon brutit benen när jag hoppat av Puke för att få loss henne. Men som tur var så verkade det inte vara någon fara utan hon klarade sig med några blåmärken, en sträckning i ryggen samt lite ömmande. Du kommer nog vara lite mör i kroppen imorgon gumman ;) Tur att det gick bra iallafall och att du hoppade upp utan protester. ^^

När vi sen kom hem duschade vi av hästarna, gav dom betfor och plockade iordning. Flyttade också lite staket så natthagen blev större vilket var uppskattat. Pojkarna kom travande redan innan jag fixat klart ;) matvrak!

Ojoj, nu blev det visst ett  ganska långt inlägg ändå. Fick lite mat i magen av älskling vilket fick bort 50% av huvudvärken. Vadå? Bara käkat macka idag ;) Jaja, nu ska jag titta på film med älsklingen sen sova. Imorgon ska vi städa lägenheten.
// Ämma

Kommentarer
Postat av: Jossie

Usch, huvudvärk har jag också haft hela dagen! Jobbigt jobbigt, är vad det är. Tur att det gick bra med Linda, läskigt när sånt händer. Och speciellt att läsa när man inte vet hur det gick.. Hoppas ni kan sätta igång med pojkarna nu igen, det är ju trots allt sommar o det är då man (ska) hinna rida hästar! :D

2009-07-15 * 00:23:06
Postat av: Amanda -Bloggen om glaskonst och livet runt om

jag mådde apa igår jag med ^^ men mensvärk.

Tur att hon inte bröt benet :O

2009-07-15 * 12:18:28
URL: http://coozie.blogg.se/
Postat av: Anonym

Svar till jossie: Håller med. huvudvärk förstör dagen. allt blir drabbat..

Jo det var läskigt!

ja det hoppas jag med! Ska bli spännade att se vad vet. säger idag. :)

2009-07-15 * 12:38:57
Postat av: Lovisa W

usch för huvudvärk :( blä! hoppas provsvaren är rena denna gång då :) stackars Linda :/ sånt där är inte skoj..

2009-07-18 * 12:40:38


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0