7 april

Tack alla som kommenterade gårdagens inlägg. Stort tack att ni bryr er. <3
Sen vill jag säga grattis till far min som fyller år idag. :D

Ujuj nyss fixat lite här hemma hos emil. diskat och damsugit det värsta. känns skönt. ska snart gå och laga mat till älskling. :) *överaskning* hihi

Vart i stallet idag igen. :) lät puke vila från ridningen idag. Löslongera och longerade lite bara. löslongeraningn (springa runt lös på banan) var mest för att få upp hans respekt för spöt. och jisses vad dte hjälpte! lyssna kanonfint i linan sen mot vad han brukar göra. :) kändes bra! Monica skulle ut och promenera med honom ikväll så det blir bra. :)

Jag fiick dock rida storm idag. var väl inte riktigt meningen skulle bara testa men det gick inte så bra och sen blev han dötrött så ja.. förlåt linda. :(( Vi hoppade iaf lite högre med storm idag. han hoppade bättre på högre höjd när han väl hoppa. han är så knäpp då han efter hindret tycker att det räcker och tvärnitar xD men några skutt fick vi till.
dock fastnade han i leran bakom hindret en gång så han fick tvärnita och då flög jag faktiskt av xD börjar känna nu att jag är lite mörbultad :P men jag var lite snabbt upp i sadeln igen. ^^
skrittade av honom barbacka sen. :) ujj vad han blivit smalare :D

sen efter dingen blev dte bråttom till en vsining av en lägenhet här i kumla. såååå fin var den. :D ett par är före oss i kön men annars vill vi verkligen ha den. måste bara fixa så dte funkar. :)))  sååå fin!

men men nu ska jag snart laga mat sne ta en promenad. :)
//Ämma

* mitt och stormurs bästa hopp för dagen *

Kommentarer


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0