25 april

GODISSUGEN! Nog sagt om det .. :P

Min dag idag då. Jobbade på skolan från 9.00 - 14.00. Gick bra. Hyperseg men det har man ju råd med när man har älsk som hjälper än. :) <3 Hade två timmar över vid 12 så vi stack till rummet och städade ur alla saker så fick åsnorna gå ute lite längre. :) Plockade också gräs till fåren vilket var uppskattat ;) en av flickorna var lite för sig själv idag så kanske kommer det mer lamm snart? :)

Sen åkte vi en sväng förbo öb men hitta inge roligare än en potatisskalare xD
sen åkte vi hem, gjode oss lite mat och såg på film.

sen ut till stallet vid fem som vanligt med linda. :) Red samma slinga som iår fast bakvänd fast hoppade kabelvägen och red på gärdena istället där vi red lite volter. gick bra för oss båda. :) dock orkar inte puke galoppera på volt :/ men men det har han svårt för även vid longering så där krävs det nog mer muskler först. han var helt slut av styrkepasset idag xD blev ju en hel del klättring i skogen stod bara och hängde när vi hoppa av hihi. söta häst <3
stormur gick skitbra med linda :)

sen när vi kom hem vi halv 9 så tog jag och linda en rask promenad. jättehärligt men hade ont i benhinnorna såklart. skitträligt är det! men men bara att bita i det sura äpplet.

nu sitter jag och väntar på älsk som är hos sin mamma. :) Nyss ätit 2dl yougurt och 1dl puffar. smaka gott som fan men är hungrig fortfarande.. men men bantar man så gör man.

Ska bli skönt att sova. :) Natti!
//Ämma

* jag & puke som linda så fint knäppt kort på *



Kommentarer
Postat av: Lovisa W

hehe aa ja är också godissugen men ja har faktiskt klarat mig nu ett par dar :)

2009-05-01 * 21:57:24


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0