27 januari

Hallå ni tappra läsare. Hur har ni där ute i kylan?
Vi mår bara bra. Casper kämpar på med kommande tänder så han har haft några off-dagar här bara. Inte roligt för någon av oss med en ledsen liten kille. :( Men vi kämpar på. :)
Vi har varit på maroeberg heöa eftermiddagen och handlat lite smått och gott samt fikat.
 
Casper utvecklas så mycket just nu. Han säger inga ord ännu men förstår desto mer. Som när jag lagar mat, då hämtar han kastrull, slev och sitter och rör ihop något gott han med. Såklart ska mamma & pappa smaka av det efteråt. ;) Han har också kommit på hur man tar sig upp överallt. Kökstolar, tv-bänken, soffan, sängen etc. Det är ett evigt passande. Härom dagen hittade Glenn Casper uppe på köksbordet. Haha.. busungen.
Han har dessutom ÄNTLIGEN kunnat varva ned och mysa med oss i exempelvis soffan när vi ser på TV eller film. Förut vägrade han att sitta still så det är en mysig grej att få göra nu tillsammans hela familjen.
 
I mitten av februari ska Casper börja skolas in på dagis. Jag mår nästintill skitdåligt över det. Blir kallsvettig av tanken att dumpa honom hos främmande människor! Trodde inte jag skulle känna såhär inför dagis faktiskt. :( Usch.. men alla jag pratat med säger att det oftast är värst för oss föräldrar. Att barnen i regel tycker det är skitkul. Så jag hoppas jag upplever det mer positivt när vi väl är igång. Har ju inte ens fått hälsa på dagiset ännu!
 
Från det ena till det andra.
På jobbet rullar det på. Haft förbannat mycket strul med foderanläggningen de sista veckorna så jag gåt snart i bitar. Så fruktansvärt trist och JAG känner mig så hjälplös i mitt arbete. Mycket som inte blir bra när grisarna inte får mat efter ordning. :( Men jag hoppas det löser sig nu!
 
Min viktnedgång går, om något långsamt, fortfarande nedåt. 1,1kg kvar till min målvikt. Då jag har tappat 20kg sen jag startade i juli -12. Men jag känner att jag inte kommer stanna där. Som det känns nu vill jag ned 6kg till. Men det behöver inte ske på stört, utan det får ta lite tid. Så länge jag inte går upp är jag nöjd. Sen om jag går ned 1,5kg/månad eller 0,5kg/månad behöver inte spela någon roll just nu. Bara jag mår bra, och det gör jag just nu. :)
 
Men ja, jag vet inte vad jag ska sammanfatta mer. Tänker mycket på bebis just nu, samtidigt som jag inte vill skaffa en till unge ännu.. Det går ju i perioder det där med att längta efter en till. hihi Men jag & Glenn har en plan och den är vi bekväma med.  Så just nu njuter vi så mycket vi kan av vår underbara lilla Casper och hans utveckling innan nr.2 blir aktuell. ^^
 
Ha det gott där ute, hör av mig igen när jag får lite tid och lust. :)
Kram Emma
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Kul med lite bloggande igen. Tack för igår föresten.

2013-01-27 * 20:45:07
Postat av: Julle

skönt att du är tillbaka :) Saknat att läsa ju. Är det kindtänderna som kommer nu? De är inte kul :/

2013-01-27 * 21:59:16
URL: http://www.jullets.wordpress.com
Postat av: Anonym

Åh vad kul att du börjar skriva igen & så stor han blivit! Hur gammal är han nu?

2013-02-06 * 16:47:29
Postat av: Michelle

Kul att se dig igen! Vad stor han blivit !

2013-02-06 * 19:22:27


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0