24mars

Ett år har gått.
Känns konstigt. Kunde lika gärna ha vart igår, eller för tio år sedan du somnade in i min famn.
Fina Puke, du fattas mig fortfarande. Det du var för mig har satt djupare spår än vad jag kan beskriva med ord. Ska jag någonsin hitta det igen. jag tvivlar mer och mer på det. Har gjort mina försök men inget funkar. Det var ju du och jag.

Ordet fång äcklar mig fortfarande. Den förbannade sjukdomen som tog dig ifrån mig. Du var inte värd det. Ingen häst är det, men speciellt inte du. Vi hade så mycket framför oss. Kan än idag ligga och tänka på hur det hade blivit. Du & jag på ett nytt ställe. Nya möjligheter. Varför blev det såhär.

Såret efter dig kommer nog aldrig läka, det gör inte lika ont längre. Men det finns där. Klart och tydligt.
Varje nytt försök till ett häsliv påminner mig om vad jag miste, och jag kommer aldirg kunna sluta klandra mig själv. Det hade kunnat hindras. Det känner jag. Förlåt min vackra häst.

Puke frá Pukestorp
född. 1995 död. 2010
F. Haleggur frá spelnästorp - M. Gulltoppa från Björklunda


20 mars

Skriver ett snabbt inlägg innan jag och älskling ska sätta oss och äta lite mat. Fick bli lite enkelt med hamburgare & pommes ikväll, samt massa grönsaker vilket jag är sugen på!
Nyss tittat på solsidan och garvat av oss lite. ;) Haha det är ju så bra. Hoppas en ny säsong kommer snart!

Dagen har flygit förbi o vanlig ordning. Vart och kikat på sängar på marieberg och jag tror vi bestämt oss. Men vi får se. :) Blev också att äta på ikea. Mums!
Efter det blev det en tur hem till theresa där vi pratat lite skit samt kikat på film. :)

Imorgon är dte jobb igen. Suck.. och som om inte dte vore tillräckligt så mycket hjärtat åka hem till strängnäs. TUR att veckorna tills vi slipper pednla mellan varandra är lätträknande! Det suger att vara ifrån varandra.

Annars mår jag finfint. Eller ja.. mår jävligt illa från och till. Sen håller jag på att bli förskyld tror jag. Igen.. Nyser och hostar om varannat. Trevligt. :P
Ha det gött!
// Emma


19 mars

Hej hopp! Nu har jag fått igång mitt bredband. Var strömkabeln som gett upp. Lätt fixat!
Vill passa på att säga grattis till min kära mamma som fyller år idag! Grattis grattis grattis!

Dagen har gått fort. Vi vaknade runt åtta och gick upp för att äta lite frukost. Hehe, Glenn har fått mig att längta efter frukost. Jag som sällan åt det förut. Tur att någon håller ordning på mig. ;)
Strax efter frukost blev jag skittrött igen. Så medan han gjorde disken vilade jag en stund. Så kan det vara. ;)

Innan lunch åkte vi till kumla centrum och hämtade ut mitt nya modem. Gik smärtfritt och väl hemma fick jag som sagt igång det igen. Underbart att ha dator igen!
Efter att ha ätit lite lunch åkte vi till granngården i örebro och köpte hästfoder och spån till kaninerna.
Åkte sen tillbaka in till kumla och tog en mysig fika inne på Sveas. Har ju inget som helst sug efter sötsaker just nu så jag åt bara en ostfralla. Men älskling åt en stooor bakelse. ;) Så nu är han nöjd på fikafronten åtminstonde tills imorgon. hihi

Efter fikat blev det att åka till stallet och fixa alla sysslor. Tog in tanten och borstade på henne. Det verkade uppskattat. Mysiga häst. <3

Nu ikväll vankas det strax tacos och sen filmmys. Älskar lördagar, och så älskar jag min underbara karl också. :] Så tillsammans blir det ju storslaget. ;)

Smirre har blivit så himla trevlig sen Texas försvann. Lugn och sansad och söker kontakt på ett helt annat sätt än förut. Känns mer som en familjemedlem nu. Är ute så mycket han vill och kommer så fint nät man ropar. Mysiga kisse. <3

Men nu ska jag kila, maten kallar.
Ha det bäst!
// Emma


18 mars

Nu ni! Nu kan jag äntligen blogga!
Om ni undrar över min tysthet beror det främst på att mitt bredband hemma lagt av. Modemet tog sig friheten tt ta pension. Suck. Så blev det krångel med det nya som skulle komma. Avin har skickats till fel mobilnummer. ;) Men ikväll ska jag hämta ut det så förhoppningvis får jag igång skiten ikväll. För tillfället har jag snott karlns sega dator. :P

Jaha vad har hänt då. Nästan två veckor sen jag blogga ju. Hm.. ska försöka rota igenom arkivet.
Älskling & jag var och tittade på hus förra helgen. Jättegulligt hus, visst lite som hyresvärden får renovera men på det stora hela var det kanon. Ligger så himla fint ute i närkes kil slätt. Sista huset på vägen så ingen genomgående trafik vilket är guld värt!
Ett nybyggt asfint tvåbilsgarage som kommer användas flitigt. ;) hihi
Hur mycket uthus för förvaring som helst! Dessutom en ladugård som kan byggas om till stall närsom helst. :') Gården passar väldigt bra för djurhållning om man säger så. ;) Stackars Glenn som kommer bli tokig av alla mina ideér. hihi..
Vi kommer börja flytta i april som det ser ut. Spännande!

Huset är dessutom perfekt för katterna, eller ja, katten. Har ju numera bara en katt. Texas har sprungit bort för några dagar sen. :( Tror inte han kommer tillbaka.. men kan ju alltid hoppas.

Ila mår bra, förutom den där onda knölen på framknät. Beslut om att lämna tillbaka henne togs igår. Inte direkt för knät, men ja. Det blir bäst så. Skittrist! Trodde på det här. Ni kommer förstå sen.

För övrigt mår jag bra. Kär & lycklig. Har nyss ätit frukost är i min ensamhet på bergshammar och ska snart knalla ner till gården och göra älskling sällskap vid sin frukost då han jobbar. Jävlar ser på klockan att jag typ borde gå NU!

Så nu drar jag!
Skänker samtidigt en avundsjuk tanke till mamma & pappa som är på tenneriffa och göttar sig!
Ha det toppen, och tack för alla kommentarer i sista inlägget. ;)
Inga fler förslag på hemlisen än att jag är gravid? xD
// Emma


6 mars

Gokväll alla goa läsare. Haha, ni är för söta som håller koll efter uppdateringar. ;) Synd att ni ska vara så hemliga och aldrig kommentera. Bra nyfikna på mitt liv i smyg eller? ;) Vilken tur att jag har blogg så ni kan ha koll.. höhö.
Har en stor hemlighet för er, som kommer avslöjas framöver. Spännande va? ;)

Har i vanlig ordning spenderat ännu e underbar helg med min stora kärlek. Vi skulle ha åkt och kikat på hus i helgen, men tyvärr kunde inte den nuvarande hyresvärden denna helg så blir nästa istället. Ska bli så spännande att få titta på våray blivande hem! Ska bli otroligt skönt att slippa kumla och alla gamla äckliga minnen, och tillsammans med min Glenn starta ett helt nytt liv.

Vad har vi gjort i helgen då? Hm.. låt se. I fredags var jag ledig så åkte till strängnäs och var med älsk på jobbet innan vi for hem till kumla igen. Igår så åkte vi hem till mamma & pappa på middag där också syster var och hälsade på. :) Jättegod mat och trevligt sällskap. :) Åkte väl hem vid tio någon gång, och här hemma somnade vi nästan omgående. Jag får nog erkänna att jag inte är någon kvällsmänniska längre. ;)

Idag har vi bara slappat. Åt en stor fruksot imorse som vanligt. Sen degade vi i soffan innan vi tog en snabb promenad i vårsolen för att sedan åka till marieberg och fika. Tog en lång fika på fiket där vi träffades för första gången. Mysigt! Gick sen runt och knallade lite och tittade lite i affärer. Fönstershopping dock då det är en dyyyyr månad. ;)

Nu har vi sjungit singstar som jag äntligen fått igång! Hihi skitkul! Får fan bli en singstarkväll med tacos eller nått för lite kompisar. Någon/några som är på? :D

Nu ska vi äta lite mat innan sötnosen ska fixa med sin dator. Sen blir det väl att sova. Blä imorgon måste hjärtat åka hem. :( Ska bli sååå skönt att bli sambos och slippa pendla!
Ha det gött!


2 mars

Sitter i skrivande stund och väntar på älksling som ska komma hit ikväll. Just nu är han på möte med nya chefen. Spännade! Längar så tills han kommer. Saknar honom så grymt mycket när vi inte är tillsammans. Hej beroende liksom. ;) Men snart får jag hem honom och då ska vi laga mat & sedan gosa ned oss i soffan. Åh vad mysigt! Min andra hälft. <3

Gått bra på jobbet idag annars. Fixade BB på morgonen och sen blev det att plocka in loite djur från karantänen och sedan avelsgodkänna gyltor tillsammans med Anders. Gick fint. :)
På eftermiddagen blev det lite pappersjobb innan jag tog emot ett gäng nyinköpta djur. Sen var visst dagen slut. Poff bara sådär. ;)

Efter jobbet åkte jag till Ila såklart. Mockade och fixade foder först sen tog jag och gav henne en mysig ryktning. Hade sällskap av Sandra i stallet. :) Trevligt att ha någon att prata med. :)
Fick dessutom veternärräkningen idag. DYRT! Fy fan.. Jag som behöver ha ut veterinären igen och kolla hennes ben. Suck.. ska snacka lite med veterinären på jobbet imorgon och se vad han tror. Säkert en varbildning i knät.. :(

Men men, bara att bita i det sura äpplet.
Nu ska jag gå och vila en stund innan söt kommer. Grymt trött.
// Emma


RSS 2.0