31 juli | saknar känslan av trygghet

Just nu vet jag inte vem jag ska prata med så jag skriver av mig istället så får väl den som vill läsa. Orkar inte bry mig längre. Jag har ändå inget liv.

Känns som det bara är en tidfråga innan jag faller ihop, som att alla känslor & tankar äter upp alla de stöttepelare som finns inombords. Hur jag än gapar & skriker så är det ingen som hör mig! Jag orkar inte längre säga till alla hur dåligt jag mår, för på något sätt får jag bara höra att andra har det värre. Ja visst kan det vara så, men räknas inte mina känslor då? Har inte jag lika stor rätt att uttrycka mina tankar & känslor? trots att många har det så mycket värre? Ibland känns det förbjudet.. men vad ska jag göra då? Låta mig ätas upp och ge upp?

Hela dagen igår satt jag och grät eller bara kände den där krypande äckelkänslan av att bara vilja fly från allt. Vart finns alla vänner då? Dem där som säger att dem alltid finns om man vill något? Jag är ensam, okej?
Sitter här i en jävla lägenhet ensam, vilket är helt nytt för mig. Har aldrig i mitt liv varit ensam såhär. Det dödar mig! Skiter fullständigt i att det gör mig starkare som person för det hjälper inte ett jävla dugg!

Jag känner mig så jävla bortslängd, av allt och alla. Låter så sjukt egoistiskt att säga så. Men vid det här laget borde folk ha sett igenom mitt pokerface. Eller är jag så fruktansvärt bra på att dölja min smärta?
Nu vet ni iallafall..

Jag mår skit, jag har ingen livsglädje kvar, jag ser ingen framtid, tappat bort min väg och hittar inte tillbaka. Är det värt lidandet då? Ja det är det, kommer ni svara. Men jag undrar ..

"Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva längre"



30 juli | en timma i taget

Jaha, hur ska jag börja det här inlägget då. Skulle jag sätta mig ned och berätta allt som hänt skulle ni få sitta & läsa hela natten och jag skulle få skrivkramp. Men att jag valt att prioritera bort bloggen har verkligen sina anledningar. Men nu gör jag åter ett försök. Syns ju att en del finner nöje i att följa mitt, för tillfället röriga, liv.

Men jag lever, tar en timme i taget och försöker bara att hitta tillbaka till min stig igen.
Emil & jag har separerat för gott nu. Skrattretande att vi hade firat 2år idag. Men jag är över honom, konstigt nog så tog det nog slut redan första gången vi bröt, men tillät mig att hålla fast vid något ohållbart även om det har varit tufft att erkänna det för mig själv.
Vill tacka alla som stöttat mig, speciellt dig Sabina som kommit att blivit en person som betyder så otroligt mycket för mig. Utan dig hade jag inte orkat med det här. Är dig evigt tacksam för att du stått ut med mina klagomål, mina tankar och mina handlingar. Står i skuld till dig och jag kommer alltid finnas där för dig.

Just nu finns det bara en stor grej som gör mig ritkigt illa till mods. Allt blev ju fruktansvärt jävla fel och jag ångrar det så djupt. Det skär i bröstet på mig vid tanken på det. Vill bara vrida tillbaka klockan.
tankarna på det som hände jagar mig obarmhärtigt dag som natt. Vet inte hur jag ska kunna ställa allt till rätta, eller åtminstonde till något bättre än det här.

Som tur är har jag jobbet. Där går det bra. Pysslar med mina suggor och deras smågrisar och mår bra. Känner mig som någon. Inte den där vilsna och ledsna människa som jag är här hemma.
Har också tagit upp träningen igen. Gått ned 8kg enligt vågen, även om jag har svårt att se det någonstans.

Men nu ska jag dra vidare. Blir mortionssim med Dessan sen.
Imorgon fest hos thomas. :)
//Emma


8 juli | grisning på gång

Gokväll alla!
Blev halvdag på jobbet idag med. Väntar ju på att grisning ska dra igång med de flesta ska inte igång fören den 10/7 så finns inte så mycket att göra. Så de senaste dagarna har gått åt till att förbereda. Strö upp i smågrishörnorna, kolla över sprutor och medicin osv. Imogron dock är jag själv på jobbet så då blir det nog heldag. :) Jobbar ju dessutom helg. Lite småirriterande att alla skriver på fejjan "yes snart helg!" osv ;)

Sov nästan inget inatt så har mest sovit nu på eftermiddagen. Mår lite konstigt. Illamående och sådära. :/ Får knappt i mig någon mat. Hoppas det släpper snart.

Sen fick jag tillbaka min bild idag. Skönt!
Nu ska jag försöka äta.
// Emma



7 juli | Stormur & Ingela

Blir ett jättekort inlägg idag. Är jättetrött och ska dyka ned i sängen om fem minuter.
Men ska berätta att jag träffat Storm idag. Såg såå fin ut och verkade verkligen nöjd och belåten. Ingela som har honom nu passar honom perfekt men blev grymt sugen på att rida honom lite. Hihi hoppas jag kan få komma ut till odensvi någon dag och göra det. :)
Var iallafall jättekul att se att han mår så bra även om man saknar honom.

Bilderna nedan får tala för sig själva för jag orkar verkligen inte skiva mer.
Godnatt på er alla!

// Emma


6 juli | bonde & valp

Trött och sliten, ändå sitter jag här och bloggar. Man är ju för tokig.
Ska snart sova så blir ett kort och gott inlägg.

Jobbade halvdag idag sen åkte jag en sväng till marieberg och handlade på coop. Sen hem och laga mat.
Vid halv fyra åkte jag och hälsade på bondeThomas. Min goa kompis från kvinnersta som jag haft massa kul med. Speciellt i ettan. Vilka minnen!
Thomas har ju nästan flyttat hit till kumla så var tvungen att hälsa på, speciellt eftersom han precis fått hem sin lilla bassetvalp. :D Maja! Så himla söt, hihi vilken attityd! Hade en jättetrevlig kväll hos thomas ialalfall. Måste göras om!

Nyss bestämdes det också att jag ska med och titta på söta Storm imorgon hos hans fodervärd. Hon ska tydligen träna lite och monica hade blivit erbjuden att komma och kika. :) Ska bli kul att se skrutten, dock kommer man väl få tusen miljoner känslor över allt som var men men, huvudsaken är att Storm har det bra nu. :)

Nu ska jag pussa på min sötaste. <3
// Emma


5 juli | slut på semestern


Åh tror ni jag är trött eller?? Hatar att ställa om ens dygnsrytm. Kunde inte somna fören ett någon gång inatt, sen upp vid fem. = död Emma.. men snart är jag ikapp. ;) Vart en lugn halvdag för mig ialalfall. Flyttat upp grupp 4 i grisning så har pysslat där hela dagen med att strö upp, montera bärrör osv. Skönt, tyvärr asvarmt i alla stallr nu. :( Ligger en avlivad sugga ute på gårdplan och väntar på hämtning, såg ut som hon skulle explodera. >.< Så jävla uppsvullen på bara ett dugn. Vidrigt! Ser fram emot alla efterbördar nu... ;)

Gårdagen var iaf bra, eller ja Smilla åkte ju till sitt nya hem. Trodde inte jag skulle grina men det gjorde jag. :( Såå tomt här hemma nu men hon kommer få det så bra. Ska dit om två veckor och hälsa på och få betalt osv. Då blir det slutgiltigt. Fick iaf en hälsning av henne igår kväll. Den bilden ser ni nedan. :) Ligger så nöjd på verandan och tittar ut. <3

Efter det ville jag inte vara hemma, så Emil, jag, Dessan & micke åkte upp till kilsbergen för att sola,bada, fiska & grilla. Var mysigt men solen försvann på eftermiddagen så efter några timmar gav vi upp och på impuls åkte till gustavsvik och badade äventyrsbadet. xD Haha, är lite mörbultad idag. ;) Men kul var det!

På kvällen följde jag med Fanny som äger zinderella till betet där hon står just nu. Ända borta i Frövi. phu, tur hon inte står där vanligtvis. ;) Hihi
Hon var såå fin Zindi. Alldeles lagom ser hon ut att vara. Ser fram emot när jag får provrida. Lite tjocker just nu då hon går på bete, men i augusti ska hon sättas igång. :D Hoppas verkligen jag får göra ett försök som medryttare på henne. Tyckte allt verkade väldigt bra. Jättefint stall och skrittavstånd till wittvång med ridbanor & ridhus! *hoppas* Hon verkar himla go iallafall. :))

Men som sagt nu är jag trött, älsk & jag ska åka ut på äventyr. Ska bada i kalkbrottet och sen göra något som är en överaskning tydligen. Jag får inget veta >.< Men det kan ju blir kul.. eller knasigt. xD hihi
// Emma




3 juli | jätteglad!

Åh, så himla glad. Inget bestämt Ännu men känns som detta kan bli himla bra! Ser ni skönheten på bilden nedan? Kanske min blivande medryttarhäst! Så himla fin, tappade nästan andan när jag såg henne.
Satte ju ut en annons om medryttare och fick idag svar av Zinderellas ägare. :)))

Zinderella som hon heter är ett halvblodsto på 1.53cm, 8år och supersnäll verkar det som. Tjejen som har henne verkar också supertrevlig. Ville hjälpa mig med ridningen osv om allt skulle klaffa. Står ute vid marieberg travbana så perfekt att åka till efter jobbet. :') Skrittavstånd till ridhus vilket blir perfekt i vinter. Åh det känns så jävla rätt! Just nu går hon på bete, kommer hem i augusti men ska komma och hälsa på henne när hennes ägare kommer hem från dalarna. Gud vad lycklig jag blev nu. Håll tummarna för mig!
// Emma


*bilden är lånad av Zinderellas ägare, vet ej fotograf*


1 juli | min bil trasig

Dags att blogga igen.  Haft fullt upp nu några dagar så inte hunnit med.  har bland annat spenderat en dag uppe i lindesberg där vi grillat, fiskat och paddlat lite kanot. :) Smilla fick panik när vi var på andra sidan ån och kastade sig i och vips så simmade hon! Stolt matte!!!dagen efter var hon helt döslut, bara låg och sov och grymtade. ;) Hon hade väl träningsvärk eftersom det var en bra bit hon simmade i strömt vatten. ;)

Sen i tisdags vart det en tur upp till stenkulla för att prata med monica och lämna bilder. Sjukt konstigt att komma dit. Det saknas något. Dessutom har det hänt så mycket, inget kvar liksom. Vill bara backa tillbaks tiden ett år. Då var allt perfekt där ute .. saknar det något enormt. Saknaden av speciellt Puke tunger mitt bröst varje dag. Såklart Storm också, ska ta och åka dit någon dag har jag tänkt. :) han verkade ha det superbra iallafall. Hade nog inte kunnat få det bättre så som det blev nu. :) Känns bra.

Ja, och igår då. Åkte till jobbet vid lunch för att äta tillsammans med alla anställda. Eller ja nästan alla, saknades några. Åkte till källtorp som tillhör norrgården. På vägen dit körde jag på en stor sten i en skymd kurva. PANG sa det, men tänkte inte så mycket på det .. dock borde jag gjort det. För när jag efter lunchen skulle åka hem så stod det på displyen "inget oljetryck, stanna motorn omedelbart!" vilket fick mig att bokstavligen tvärnita på vägen! Hoppade ur och öppnade huven, inget konstigt. Tittade under bilen .. där rinner det olja så fint ner på vägen .. VAD ÄR DET MED MIG OCH MIN JÄVLA OTUR!? Var bara att försiiiiktigt backa in på en liten traktorväg och ringa efter assistanskåren. Blev bärgade in till rejmes i örebro där beskedet var hål i oljetråget såklart. Inte klar fören nästa vecka trodde dem. Så idag har vi vart och plockat ur en hyrbil åt mig. Så nu kör jag en söt liten v50. :P Skön att köra. :) Men saknar min pärla.

Älsk är till lindesberg och ska sova över där. Tråkigt, så har någon vägarna förbi kumla så titta in!
Ska laga lite mat nu, biff och pommes kanske? hm.
// Emma


RSS 2.0