barnmorskan igen

har hösten kommit till er lika mycket som här hos mig? Det skiftar i gult & orange överallt här i broby. :) Fint! Men det är ju bara för en liten stund. Sen blir det grått och trist ute. Hoppas i kan få lite snö tidigt iår med, iallafall i slutet av november. :)
Jag var ut och fotade ninerna förut. Deras bur har börjat fyllas så sakterligen med löv. Mums tycker dem. ;)

Jag sitter här vid datorn och tar igen mig efter jobbet och väntar på hjärtat som är på väg hem. Sysselätter mig med att lyssna på min nya favoritlåt. Lady Antebellum - Just A Kiss. Åh vad fin den är! Så fort vi fått ording på nya kontoret ska jag se till att fixa ett bra ljud med lite bas så jag kan sitta och njuta av låtar som denna. <3

Men men, kan ju berätta om samtalet hos barnmorskan idag. Hade tid runt halv elva så jobbade till frukost.
Jag talade ut med henne om att jag inte alls är så pigg & allert som för några veckor sen, och att min foglossning eskalerat de senaste dagarna. Att köra bil har blivit en plåga! :( Gör ont vare sig jag sitter, ligger eller står. var glada om ni sluppit det som gravida. Inge kul alls!
Jag fick iallafall en tid hos en läkare på torsdag som ska ta ställning till delvis sjukskrivning eller ej. Min barnmorska är nog ganska oroad över att jag jobbar fortfarande. Låter som det iallafall. Med tanke på de senaste dagarna är jag nära att ge upp allt som har med jobb att göra. Åh vad jag klagar! Sluta nu!

MEN proverna var bra som vanligt idag! Mitt blodtryck låg på 110/50, bebisen hjärtljud på 145-150slag och lät jättefint. :) H*n har lagt sig nedåt nu som vi misstänkte. Men är fortfarande rörlig, alltså inte fixerad. :)
Fick som vanligt en +2a på urinstickan, men ska ju inte på kontroll nu så länge allt annat är bra.
Nästa träff är nästa vecka. Då ska vi ha långsamtal och gå igenom lite inför förlossning osv, samt tappa mig på lite blod för att se om jag börjat bilda antikroppar mot bebisen, och även titta på järnvärdet osådär. :) Tur man inte är spruträdd som sagt. ;)

Har också fått ordentliga förvärkar de senaste dagarna. var osäker på vad det var först, men förklarade för min bm och hon trodde också det var förvärkar. Dem är inte mysiga någonstans. ;) Ajajaj. hihi Lite lätta föraningar om vad som komma skall. :D Snart! :D

Men nu ska jag gå och laga mat. Idag har jag lovat potatis&purjolöksoppa till min kärlek. Ett recept jag har med mig sen hemkunskapen. Så enkelt och gott. Älskar't!'
Kram Emma


Vecka 35 (34+0)

Gud vad fort det har gått. 5veckor kvar till BF. Det är ju ingenting, ändå känns det som en evighet.
Många komme rnog uppleva detta inlägg som klagomål. Ja det är fantastiskt att få bära fram ett barn, och att det kommer vara värt allt. Men just nu är det jobbigt. För var dag så blir det bara tuffare och tuffare att orka med sig själv. Kan knappt ta på mig trosor, strumpor och byxor längre. Der tar emot och gör faktsikt ont. :( Såklart det bara är att bita ihop, det vet jag.

Allt känns bara lite kämpigt i skrivande stund. Orkeslös och ont lite varstans. Sover dessutom bara sämre och sämre. Inatt har jag vart vaken ett flertal gånger av stickningar & ilningar i höfterna. Varit upp och vankat flera gånger. Orolig över att jobbet kommer bli lidande av att jag sover så pass mycket sämre hela tiden. Suck.

Men jag älskar vår bebis iallafall. Har bara mig själv att skylla ju. :) Men ja, lite kämpigt är det nu, men jag klarar mig. Inte på jakt efter en massa sympati nu. :)
Jag har dock verkligen passerat det där "åh-vad-mysigt-att-vara-gravid-perioden" Nu vill jag bara ha ut vår skatt. <3

Snart kommer iallafall min älskade Glenn hem från jobbet. Vi ska hoppa in i duschen och sen fara till maxi och veckohandla. Dyr vecka eftersom köttfärs och lite kött ska inhandlas. Undrar om min lön kommit in? Hm?
Ikväll hoppas jag på lite soffmys med min livs kärlek.

Hade förresten en jättemysig eftermiddag hemma i sänna igår. :) Rensade ett ton trattisar som syrrorna vart ute och plockat. :) Mysigt när alla sitter ned och rensar och pratar om allt och ingenting. Uppskattat!

Är grymt sugen på att ta en fika någon dag. Någon/några som är på?
Nu ska jag tjocka vidare. Läs om min graviditetsvecka här om i vill.
http://se.babycenter.com/pregnancy/fetaldevelopment/34weeks/
Kram Emma


Helg & fotopyssel

Hallå allesammans.
Ett tag sen sist ännu en gång.
Inte hänt så mycket sen sist.

Var ju in till specialistmödravården. Ännu en gång så fick de negativt svar. Varken äggvita eller blod påträffades. Jag är ett mysterium. Nu ska jag iallafall gå på kontroll en gång i veckan på vårdcentralen, sen tillbaka in om tre veckor igen. Då ska de samla urin i ett dygn på mig samt ta blodprover osv. Suck.. hoppas detta får ett slut snart!
Besök hos barnmorskan på måndag står på tur.

Jag trotsade min förkylning i onsdags och pallrade mig iväg till jobbet. Hua.. det var tungt. Men börjar komma igång nu. Dock så fick jag väl bekräftat för mig själv att lill*n antagligen lagt sig nedåt och att magen sjunkit. Nu klarar jag nästan inte av någonting på jobbet utan att det tar emot och faktiskt gör ont stundtals. :( Så nu får jag nog lämna ifrån mig BB-ansvaret. :'(
Tror också att bebis håller på att förbereda för fixering. Har stick & hugg i underlivet mest hela tiden och det trycker på nedåt. Gud känns som det absolut börjar närma sig nu. <3 Vi längtar. <3

Annars har veckan rullat på. Nu idag så har jag och hjärtat haft sovmorgon och en massa mys. Nu har han dock åkt till jobbet. Sista fältet ska skördas idag. :) Sen har älskling lovat mig en middag i örebro. :D <3 Tror ni jag ser fram emot det? hihi

Jag därimot har suttit och grejat med syster Åsas bilder från bröllopet. Har tänkt att åka till askersund en sväng då hon & syster Lisa är hemma och hälsar på. :) Så kan jag passa på att lämna dem samtidigt. Ska bara leta på en skiva jag kan bränna över dem på. :)

Ne det var väl det jag hade att bjuda på idag.
Nu ska jag och bebis hänga tvätt, och kanske ta en dusch. :)
Hoppas alla har det bra där ute i klara höstluften!
Kram Emma


v.34 (33+0) & BM-besök

Igår blev det ingen mer bloggning. Vi kom hem ganska sent och ville bara ha en mysig kväll tillsammans. Vem väljer att sitta och blogga då liksom? :) Inte jag iallafall.
Vi hade en jättemysig dag hemma hos mamma & pappa. Vi blev judna på en god söndagsmiddag och äppelpaj till efterätt.
Efter det styrde vi bilen mot skogen där vi spenderade hela eftermiddagen med att leta svamp. Vi var på tre olika ställen. På ställe nummer två tod vi öga mot öga med skogens konung. :) Eller åtminstonde en prins. ;) En älgtjur. :) Pinntjur dock. ;) han stirrade tillbaka lika nervöst som vi. hihi Jag stod och gömde mig bakom älskling. ;D Jag är lite rädd att möta vilda älgar förstår ni. ;)

Men vi fick faktsikt ihop en del svamp till slut. :) Satt och rensa dem tillsammans sen över en fika. :) Jättemysigt!
i åkte hem vid åtta ungefär. Då var det raka vägen till ica maxi för att veckohandla.
Sen hem till vårt kära broby där vi gosa ned oss i sängen framför en film, men tända ljus i sovrummet. Mys mys mys. :)
Ikväll ska vi äta kantarelltoast! <3

Idag är jag sjukledig från jobbet. Förkylningen har blivit värre, och promenaden hela eftermiddagen igår var nog inte bara hälsosam. Var skjukt trött igår och hade en väldans huvudvärk som fortfarande. Så valde att stanna hemma, dessutom skulle vi ju till barnmorskan idag på mogonen också.
Allt sog jättebra ut och lill*ns hjärtljud lät så fint så. Det låg på 147slag/minut om jag inte minns fel. :) Livmoder hade växt 2cm och mitt blodtryck var jättebra. 120/70. Likaså blodsockret var jättebra. 6.0 :)
MEN, åter igen en +2a och åter blod i urinen. Blir så frustrerad! Min barnmorska har pratat med de inne på usö igen och imorgon klockan åtta ska jag in dit och träffa en läkare. Igen.

Hon förvarnade om både provtagningar och kanske tillomed inläggning. Det vill jag INTE! Så hoppas de bara vill samla urin på mig och ta lite prover och skicka hem mig sen. usch inge kul det här alls.
De börjar verkligen tro att det är mina njurar som inte mår bra. :( Jaja, vi får väl se. 

Annars så kan jag meddela att jag givk in i v.34 igår. :)
Mår som förra veckan. Bebis trycker på nedåt och jag kissar heeela tiden. hihi
Ni som vill läsa om vad som händer denna ecka kan läsa här. 
http://se.babycenter.com/pregnancy/fetaldevelopment/33weeks/ 

Men nu ska jag fylla en vattenflaska, kanske ta en alvedon och sen bäda ned mig en stund.
Hoppas jag är piggare ikväll. :)
Kram Emma


Godmorgon där ute

Jag sitter för tillfället och äter frukost. Vid datorn. Usch vad ofint. ;)
Knapprar iallafall rostad macka och oboy. Nyttigt som tusan hehe. Nej men min Bm tycker ju att jag ska dricka något glas mjölk och lite ost om dagen för att få i mig kalcium, och de som känner mig vet att mjölk är bland det vidrigaste jag vet att dricka. Så nejtack, men oboy går fint. ^^

Sen en macka rostat fullkornrost med ost :) Det duger. ;) Frukost är ju igentligen inte alls min grej.Det är först nu iomed graviditeten som jag känner att jag måste äta något på morgonen. Kan ju vara bra att få rutin på det redan nu, sen får man ju en liten skitunge som man får anpassa sig efter. :)

Jaja, jag sitter och väntar på att hjärtat ska komma hem. Det skulle komma en bonde och lämna spannmål i torken nu halv elva sen ska vi göra oss iordning och fara till askersund som sagt. :)

Kom faktsikt ihåg att ta ett kort på sovrummet nu imorse också. :) Vi har sovit som gudar i nyvädrade och nytvättade sängkläder. Det är ju för gött!

Nu hoppas jag på en trevlig dag hos mor & far! :)
Kram Emma


Full fart här

Phu nu måste jag lugna ned mig. Jag farit omkring som en studsboll sen tio imorse då hjärtat åkte till jobbet.
Förkylningen är bättre idag. Eller ja, huvudvärken, febern och halsontet är borta. :) Snorig lär man ju vara ett tag i vanlig ordning.

Men som sagt, full fart här hemma idag. Började med att riva ut alla sängkläder, hänga täcke, kuddar osv på vädring. Gick ned och åt frukost och kikade runt lite här.
Gick sen ut och hängde tvätt som Glenn tvättat under morgonen. Fortsatte ut till pannan och tände den samt släppte ut kaninerna och plockade gräs åt dem.

Efter det rensade jag ut alla saker ur farstun, som snickarna ska komma och börja med i veckan har de sagt. Har hela kontoret kvar att rensa också, men tänkte Glenn & jag kunde hjälpas åt med det då det är lite möbler att kånka osv. Tänkte bara ta det värsta nu i eftermiddag.
Så alla saker förutom barnvagn osv åkte ut i drängstugan. Där fick jag syn på alla mina hästsaker som legat i en enda röra sen vi flyttade hit. Så jag tog tag i det och spikade upp hängare för träns, grimmor, grimmskaft osv, samt hängde upp linor för täcken och schabrak mm. packade ihop resten i lådor. Blev jättebra. Lite mer ordning i oordningen. Hihi. Fy tusan vad saker man samlat på sig. Bara häst & sadel som saknas. ;)

Efter det så gick jag in och sorterade upp alla bebiskläder och slängde de flesta i tvätten tillsammans med sängkläderna. De hade nyss gått klart så har hängt ut det med. :)
Jag har också fått upp tygstycket bakom sängen som ska fungera som fondvägg, då en gammal dörr är bakom sängen. Det blev riktigt bra för att vara e sån pass enkel lösning. En bit tyg och häftstift. ;) Får återkomma med bild :)

Återstående på schemat är att bädda med de nya sängkläderna, ta in tvätten och sen åka och handla. Ska också plocka ihop en kasse äpplen till mor. Vi ska nämligen dit imorgon och hälsa på. :) Har ca 2L kantareller som väntar på oss där. Mums nu blir det kantarelltoast!! Vi ska dessutom följa med ut i skogen och leta efter lite mer är tanken. Härligt!

Men nu måste jag verkligen få i mig något att äta,
och ja jag vet att det blev tidernas rörigaste inlägg. ;)
Kram Emma


16 september | Sjukling

Japp, idag aknade man av en lagom trevlig förskylning. :( Minns inte om jag nämt att Glenn vart sjuk i början av veckan? I vilket fall som hellst så har ju jag också fått det såklart. Så går det ju när man delar baciller. ;)
Kände av lite halsont igår, men trodde det berodde på att det vart dammigt på jobbet, men icke..

Imorse vaknade jag med huvudvärk, lite feber och halsont. Skitttrist! Tanken var ju att jag skulle in till örebro och fika med Jossie http://jsantinelli.blogg.se/ idag. Valde att ställa in det. Dels för att min energinivå är lika med noll när jag är "nyförkyld" samt har huvudvärk plus att jag inte vill smitta ned lilla Edvin.
Hoppas vi kan ta det en annan dag här snart istället!

Så min dag blev inte alls som planerat. Vädret har ju vart underbart ute, och vad har jag gjort? Jo legat i soffan, snorat och sovit! Jag öerväger starkt att ta en alvedon då huvudvärken inte vill släppa. Jag är ju ganska emot detta med piller annars men nu börjar jag ge upp.
Blä vad jag klagar, över en liten ynka förkylning! ;) Imorgon mår jag säkert bättre! :)

Kan ju fortsätta med lite mer posetiva klagomål. Jag längtar efter våran bebis! Nu har man kommit över "vad mysigt det är att vara gravid" och vill bara ha sin skitunge i famnen. Älskade lilla skruttunge. Inte för att du får komma ut riktigt än, men nu längtar vi till max efter dig. <3

Men ja hörrni, ni vet vart ni hittar mig. I soffan. ;)
Hjärtat mitt är ute och tröskar. Igentligen borde jag åka ut och säga hej. Men hallå, vart finns energin? :( Men saknar min karl alldeles för mycket. Kommer bli en sen kväll.
Suck.

Jag hoppas kunna bjuda på ett muntrare inlägg imorgon!
Kram, Emma


Bortblåst

Gud vad det blåste igår! Se våra äppelträd tappade säkert 50% av all frukt igår så vill någon ha så säg till!
Våra trädgådsmöbler flög åt helvete och vår torkvinda la sig ned under gårdagen.
Jag tycker verkligen inte om när det blåser storm. Blir orolig i ela kroppen av det. Lite småblåst är helt okej Det kan vara mysigt. Men när det dånar ute som en flock med skenande elefanter är det fan inte mysigt längre!

Jag var ju ledig igår och valde att poppa en kastrull popcorn och bädda ned mig i sängen en stor del av dagen. Var med Glenn in till örebro och besikta företagsbilen bara. Men såna dagar kan behövas ibland. :)

Idag var det jobb igen iallafall. Var seg hela dagen. Tror bebis börjat fixera sig eller någe. Inte känt så mycket idag plus att det trycker nedåt stundtals samtidigt som jag har en stickande känsla i bäckenbenet. (Bara för jag skrev det här började bebis fara runt hihi!)
Men som sagt, idag har jag känt mig trött i kroppen. Dessutom svullna händer. :( Det hade jag igår med från och till. Inge roligt. Dock har de gått ned nu ser jag. :D
Justja på måndag ska jag till BM igen. Glenn ska med denna gång, för alla gåger han vart med har allt vart okej. ;) Så nu jävlar! Vill inte få en falsk +2a igen. >.<

Men nu är det snart dags att ta kväll framför Tvn. är ju bonde söker fru om drygt en timme. Woho! :D
Jag håller på att laga mat. Köttfärsgratäng med hemgjort mos. :) Det är såååå gott, och enkelt. :D Mums!

Men ha det så gott. :)
// Emma


Minifredag

Åter igen tack för alla otroligt fina och gulliga kommentarer <3 Det är så fint att höra från er. Det värmer verkligen. Även om jag inte alltid ger svar, eftersom jag är väldigt dålig på det, så går det rakt in i hjärtat på mig. Tack underbara vänner <3

Ikväll har jag & hjärtat haft en liten minifredag. :) Båda har sovmorgon imorgon så båda var på glatt humör. hihi :) Jag har bakat chokladbollar, vilket jag inte gjort på typ .. ett år? Mums! Smirre var väligt intresserad. ;)
Till middag blev det fiskgryta med jättegoda vitlöksbröd. Hemlagat såklart! Så nu är vi alla mätta och belåtna. :D

Min mage har kliat hela dagen. Tror bebis har en liten växtspurt nu nämligen så det töjer på magen. Har fått fler bristningar nu de senaste dagarna. Kliakliaklia! ^^ Ska bli spännande nästa måndag och se hur mycket magen växt. :)

Men nu väntar sängen. Klockan är bara halv elva men jag och min älskade är slutkörda. Som vanligt. ;)
Hjärtat ska köra bort till spannmålstorken och starta en kylfläkt först dock. När han kommer hem skulle han plocka in kaninerna åt mig. Visst är han snäll mot sin tjocka trolovade. ;) <3

Men godnatt på er kära vänner.
// Emma


vecka 33 (32+0)

Oj det närmar sig med stormsteg nu. Hinner ju inte med. :D Käreleken och jag längtar verkligen nu. Vi vill se vad det gömmer sig för liten krabat där inne. Vem är den där lilla filuren som sparkar & far runt som en vilde? <3
Har inte känt några som helst tecken på fixering iallafall. Läste att det kan ske nu, men vår bebis lever fortfarande rövare. Vänder & har sig. :)
Älskade hjärtat <3

Jag mår för övrigt bra, bara den vanliga foglossningen när det är mycket på jobbet. :) Sover väldigt djupt på nätterna, fast issa nätter kan jag sova dåligt. Det kan dock bero på stress relaterat till annat än graviditeten. :) men jag saknar att ligga och sova i min normala ställning! xD Typ på mage dårå. ;) hihi
Många tycker jag är stor, men jag känner mig faktiskt inte så stor. Ja menar jag rör mig för det mesta obehindrat och vaggar inte fram som en gås. Det är nog bra att jag jobbat så pass mycket genom graviditeten trots att det blivit tyngre nu. Kroppen håller igång liksom. :)

Läs om vad som händer nu på http://se.babycenter.com/pregnancy/fetaldevelopment/33weeks/

Ska som sagt börja tvätta igenom bebis kläder nu. Börjat med sängkläderna idag.
Älskling har också börjat trycka på angående BB-väskan. Kanske lika bra att få den gjord. Så slipper man bry sig sen.
Annars har vi allt nu, förutom ett skötbord. Vi har inte ritkigt klurat ut hur vi ska lösa det ännu. Så antagligen blir det en skötbädd så länge. :) Funkar ju det med. Vi får se. ^^ Vi bor lite trångt närligen. ;)

Ikväll har jag och älskling fixat runt i huset. Monterat ihop nya bokyllan, satt upp lite mer talor och spegel osv. :) Blir riktigt fint det här. :D men vi har glömt att laga mat. Blodsocker på noll. :( Får nog bli mackor ikväll bara. :)
Imorgon är det jobb igen. sista suggan grisade idag. ^^ Skönt! Älskling var och hälsade på oss också. :D Kul!

Men godnatt på er!
// Emma


Inget speciellt

Hallå på er.
Vilken fin kväll det är. Kyligt, men jättefint.
Fullmåne oh alldeles molnfritt. Kommer nog bli en stjärnklar natt. :) Synd att gubben är ute och tröskar. Hade gärnat tagit en månskenspromenad. Kanske tål att tänkas på när han kommer hem snart. <3

För övrigt har jag precis vaknat efter en lång eftermiddagslur. Jobbade ju till lunch ungefär. Kom hem, pussade lite på Glenn innan han for iväg och jobbade. Gick då ut och fifflade lite i trädgårdslandet. Skördade åter igen en bunke persilja som jag hackat och fryst in. Hoppas på ännu en skörd innan hösten kommer på allvar!
Förresten om någon vill ha äpplen så kom bara kom. Det svämmar över av frukt här hemma. xD Bara att ta!

Ja, efter att ha tagit hand om persiljan, gett kaninerna lite gott gräs. (De har slut på bete) ;) Så gick jag in och satte mig här vid datorn och påbörjade Lovisas nya design på hennes blogg. :) Jag blev tillomed klar. Jag vill ha dit en bild till men det ville inte som jag så jag nöjer mig så länge. ^^
Hoppas du blev nöjd Lovisa! NI andra kan kika in på henne blogg här. http://nikonda.blogg.se/

Just nu sitter jag och klurar på vad jag ska laga till kvällsmat. Jag har en sån grym idétorka. Några tips? Får snart hem en vrålhungrog karl. ;) Gaaw, kanske ska titta runt lite på recept på webben. :)

Men nu säger jag & bebis godnatt till er.
// Emma


Trötter här

Slänger in ett kort liten inlägg idag bara. Ska strax ställa mig i duschen med hjärtat sen laga mat. Jag är så himla trött! Idag var det ytterligare  tolv suggor som grisat och fyra stycken höll på när jag for hem. Phu! ja jag jobbar helg så bara på't igen imorgon. ;)

Glenn har vart duktig och klippt gräset. Det har varit helt hopplöst nu när vädret varit så opålitligt! Men nu är det fixat. Underbart! :)
Det var nog i sista stund för nu blev det plötsligt kolmörkt ute av ett stort moln som rullat in. Känns som det är regn på g. Igen.

I helgen ska vi försöka hinna med och tvätta bebiskläder samt tvätta sängkläder osv. Måste också få lite koll på det här med föräldrarpenning. Vill ju gå hem den 6okt, alltså en månad innan bf. Måste kolla upp om jag får ut något då. Suck det är så krångligt för min lilla hjärna. :( Men det löser sig, får väl ringa försäkringskassan om inte annat. :)

Nej nu kom kärleken in. Dags för pusskalas!
// Trötter


BB-tant åter igen

Ja nu jäklar har grisningen dragit igång. Igår hade två grisat. Idag var det tolv stycken! Vid hemgång låg ytterligare sex stycken och höll på. Hihi kul när det är lite fart på dem. Dock mycket att göra. Går ju inte så fort för mig längre direkt. ;)
Tyvärr hade vi en sugga som fick komplikationer idag. Hon fick inte ur sig smågrisarna efter ordning utan vi fick gå in i henne och dra ut dem. Vi hoppas på att i fått ut dem alla nu. Frhoppningsvis kan vi flytta på henne lite grisar från andra som inte får plats vid juvret. Det var jättelänge sen sist vi hade en problemsugga. :( Jättetrist! Hoppas hon inte blir alltför dålig nu.

Igår hade jag och hjärtat ett ritkig mysdag. Vi firade åtta månader tillsammans. han överskade mig med rosor, och mina favosnacks, jordnötsringar. hihi! Precis som jag vill ha det. Älskade Glenn. <3
Vi lagade mat och mös framför bonde söker fru på kvällen. Jag bakde dessutom en nougatkaka som vi avnjöt med glass. Mums!
Just nu lagar jag källsmat, spagetti och köttfärssås. Älsklings önskemål sen ett bra tag tillbaka. Tråkigaste maten ever! xD Men men vad gör man inte? :P

Att handla barnkläder gick bra. Kanske skulle ta och lägga upp lite bilder? :D
 Blöjor ska vi ta är vi veckohandlar i helgen. Eftersom vi fortfarande inte vet vad som är bäst, då alla säger olika, har vi bestämt oss för att köpa ett paket av varje. ;) Så får i prova oss fram. :)

Nej nu är maten strax klar!
Ha det bäst!

// Emma


Idag är det mycket bättre

Idag mår jag mycket bättre! Tack för supergoa & de bra kommentarerna jag fick igår. <3
Var nog som vi misstänkte att jag nojjade. :) Dock fortfarande inte fått några provsvar. De sa ju att de skulle komma senast idag. Hm.. funderar på att ringa in imorgon och höra med dem. :)
Bebisen var jätteaktiv igårkväll som vanligt. Glenn tycker det är lite läskigt att känna hur en hand eller fot rör sig i magen när han trycker på magen. ;) <3

Men men, nyss hemkommen från jobbet. haft en lugn dag med en massa pyssel på kontoret. Väntar på att grisningen ska dra igång. Mina fläsktanter ligger med förvärkar så det brummar i hela stallet. ;) Så mysigt strax innan en grisning tycker jag. :) Lungt och skönt med dåsande suggor bara. :)

Nu har jag & älskling nyss duschat och ska göra oss iording för att rulla ut till marieberg. Där ska vi äta en bit mat någonstans, älskling ska klippa sig och sen ska vi kika lite på bebiskläder. :) Samt köpa blöjor. Vad tusan ska man ha ? :O Vad är bäst? Hihi vi får väl prova några och sen se om det passar oss. :)

Ska väl också försöka komma ihåg och köpa blötfoder åt katten så han blir nöjd. Går ju på specialiet nu så han håller det fina hull han fått. Bortskämd med dyyyyr mat! ;)

Tjing på er!
// Emma


Tickande bomb

Mår inte alls så bra idag. Eller det kanske är inbillning. Antagligen.
Jag har börjat nojja något grymt efter alla missvisande provsvar och konstiga kommentarer från diverse sköterskor. Jag känner mig som en tickande bomb. Som närsom ska få riktiga svar som visar att det faktiskt är något fel. :(

Åh jag är rädd. :(
Idag har jag mått så konstigt. Från det att jag steg upp. Trött som ett as, fast det är ju inge konstigt. På jobbet hade jag hjärtklappning hela morgonen. Upphörde på förmiddagen. Haft huvudvärk och ont i magen från och till. Känt mig matt liksom.
Det behöver inte betyda något alls, men såklart att tankarna vandrar när man fått konstiga provresultat.  :( Tror inte det är någon fara.

Min BM hade tydligen semester den här veckan, så fick prata med en annan på vårdcentralen när jag ringde. Mina provsvar från labbet skulle ju dyka upp idag. Men icke..
Hon trodde iallaall att hjärtklappningen berodde på lite vätskebrist. Kan vara så. :)
Var så grymt törstig igår. Drack och drack och drack men var torr i munnen hela tiden ändå. Skumt.

Jaja, men kanske borde ringa in till usö och bli lite lugnad. De ville ju att jag skulle höra av mig om jag mådde dåligt. Hm.. asch det är nog ingen fara. :)

Bebis lever rövare iallafall. :) <3
// Emma

Vecka 32 (31+0)

Ojoj vad tiden rullar på. Kändes som igår när jag gick in i v.30. :) Vi mår bra fortfarande. I fredags fick jag åter en falsk +2a hos barnmorskan och blev skickad till specialistmödravården där jag åter igen fick en 0a. De är lite fundersamma över oss faktiskt.
De har skickat in ett urinprov för labbanalys iallafall. Ska ringa och prata med dem på måndag om allt. Är det inte någe fel med graviditeten kommer de börja fundera på om det är jag som har problem med njurarna. Hm.. känns inte troligt. Men men det är ju bra att de håller koll. :)

Men som sagt jag mår bra. Magen växer, håller mig perfekt på min växtkurva, vilket märks när man ska ha på sig skor och strumpor numera. hihi ;) Magen är liksom lite ivägen redan. hihi
Men det går helt okej på jobbet fortfarande.
Även foglossningen håller sig i schack så länge jag inte går för mycket på jobbet. Vilket är skönt. Dock vissa kvällar. Hua... då vill jag inte mer. ;) Men så känner man lillhjärtats ivriga sparkar och då glömmer man liksom det jobbiga, och bara tänker på hur värt allting är. :) Glenn stöttar mig dessutom så grymt mycket. <3

Här kan ni läsa lite mer om graviditetsvecka 32 :)
http://se.babycenter.com/pregnancy/fetaldevelopment/31weeks/

Nej nu ska jag greja lite med en ny header till lovisa på nikonda.blogg.se ^^
Ska bli kul och se om vi får ihop något. :)
Förhoppningsvis kommer kärleken hem från jobbet snart också.

// Emma


Tid & lust

Hallå bloggen.
Missunnad som vanligt. Men alltså, jag njuter så av att leva just nu att jag inte har tid eller lust att blogga. Som jag sagt så många gånger förr.
Jag har dock massor att berätta, och bilder att visa. Systers bröllop, bebismagen mm. Jag ska ta tag i det. :) Någon dag.

Jag är så lycklig att min dystra tid är över. Så glad att mitt liv blivit så bra, mot vad jag stått ut med de senaste åren. Vad blind man var. Men det är ett överstökat och stängt kapitel. För evig tid.
Nu har mitt liv börjat på riktigt, med världens finaste kille, och snart med vårat efterlängtade kärleksbarn.

Att träffa Glenn var det absolut bästa & finaste som hänt mig!
Älskar dig min underbara skatt.



RSS 2.0