27 juni

Här sitter jag, sliten och trött. Så himla trött i kroppen. Blir bara värre och värre. Tur att det är semester nu snart. Vila upp sig lite. Jag har haft en sån fruktansvärd foglossning nu senaste dagarna. Vill typ kapa av mig själv från ländryggen och nedåt. Ajaj. :(

Jaja, idag ringde jag till barnmorskan. Beslutade mig för att gå i varberga trots allt. Blir för långt att pendla till kumla tyckte vi. Ja menar, härifrån och till varberga är det väl bara 10min liksom. Jag fick prata med en supertrevlig barnmorska som bokade in mig den 18/7. Ska då få en tjej som nyss kommit tillbaka från sin semester. Så slipper jag byta barnmorska under sommaren. Kändes jättebra. :)

Pratade också med henne om att jag fått väldigt mycket sammandragningar nu. Mer och mer faktiskt. Imorse på väg till jobbet hade jag 7-8st nä jag vanligtvis har 1-3om dagen! Hon trodde det berodde på jobbet. Både fysiskt krävande samt att jag upplever det stressigt. Jag har ju de två senaste veckorna börjat känna att det blir jobbigare och jobbigare. Hon tyckte att jag skulle börja fundera på att sjukskriva mig lite. Jag ska nog ta mig en titt med det här om graviditetspenning. Suck.
Blir det värre skulle jag absolut ringa in igen så jag fick träffa en läkare. Gick föresten in i v.22 igår. :)

Nu ikväll har jag inte gjort så mycket. Är ju som sagt så slut i kroppen att jag inte orkar något. Det stör mig! Vi skulle åka och storhandla nu ikväll men jag varken vill eller orkar. Så har lovat älskling dyrt och heligt att inte sätta emot imorgon. Då ska jag ta tjuren vid hornen!
Men älskling & jag har iallafall invigt våran provisoriska dusch i pannrummet. ;) Vi kändes oss som campare som kom i badrock och schampoflaska och gick över gårdsplanen. Haha, men det funkade bra ändå. :)

Sen har jag lagat mat åt oss. Vi var vrålhungriga!
Vi tog oss en varsin tallrik con carne och satte oss i trägården. Mys! :)

Nu ska vi strax krypa i säng. Blev sent igår och hjärtat ska dessutom upp vid halv tre eller något, för att köra en spruta mot svamp ute i fält.
Så godnatt med er.

// Emma

(jättegammal bild, men det är inte rättvist! Undrar hur det kunnat bli..)


26 juni

Hallå alla goa människor.
Nu är vi hemkomna från Halland. Jag har en extremt gosig katt här hemma som inte släpper matte med blicken. Just nu ligger han vid datorn och spinner nöjt. Har fjäskat för honom och han har fått en skvätt mjölk och skinka. Hihi saknat min misse! Kaninerna var mer än nöjda med att få komma ut och röra sig en stund i uteburen. :)

Älskling & jag har haft det superbra ner i söder. Vi hade det jättetrevligt under midsommar med god mat och trevliga människor. Vi satt tillomed ute och åt, men knallade inåt sedan då det inte var så värst varmt. Men vi fick knappt något regn. Hurra!
Älskling blev jättefull och tyckte otroligt synd om sig själv, dvs jag hade skitkul. ;) Han däckade framåt kvällen så jag hade fullt upp med att försöka hitta hem i en håla där jag nappt vart. Spännade. ;) Men hem kom vi, älskling låg och kved i sängen en bra stund innan han somna. "Älskling jag kommer dö, jag kommer dööö" Haha, rätt åt dig. ;)
Lördagen var lugn och skön. Slappade mest. Fast på kvällen var vi bjudna på middag hemma hos hans kompis jakob och hans tjej jennifer. De bodde i en superfin lägenhet i laholm. :) God mat och trevligt sällskap. Efteråt spelade vi wii. Haha, alltid lika kul. Jag ägde i golf! Jag slog bara ner min boll i havet en gång. ;)

Jaja, idag så har vi vart till mellbystrand och bara myst. Stått på stranden och pussats med sand mellan tårna. Det är livet det. Hemma hos glenns mamma har det bjudits på god mat och massa jordgubbar! :D Mumsmumsmums!

Sen måste jag ju meddela att nu har även pappa Glenn fått känna bebis sparka. :D Verkligen en milstolpe. För oj vad han har väntat och längtat. :) Hihi mys mys mys. <3
Det skedde i lördags, då fyllde också Smirre ett år. Stora killen jue.

Hur har ni där ute haft det i midsommar? :) Bra/dåligt väder? God mat? :)
Jaja, nu ska vi krypa ned i sängen. Imorgon är det jobb som gäller. 
// Emma


23 juni

Åååh vad irriterad jag är! Värsta ilandsproblemet men just nu tillsammans med alla mina gravidhormoner blir det jävligt stort i min värld.
Alltså imorgon är det midsommar, vi ska fira det i Halland med Glenns vänner, och jag hittar ingenting jag vill ha på mig! Ser ut som en strandad val i allt jag hittar! Tydligen brukar tjejerna ha klänning på sig. Jag som inte ens passar i det! åååh vad irriterande men jag måste ju ha något! Suck.

Jaja, skönt med ledighet iallafall. Gått bra på jobbet. Städat i stallarna samt flyttat in Gr. 7 i BB inför kommande grisning nästa vecka. Det gick himla bra idag. :) Vi blev också bjudna på tårta av byggföretaget som är hos oss. :) Vi satt lite provisoriskt i nya fikarummet. Det håller på att bli så fint! :)

Nu hemma har vi grillat flintastek. Mums vad gott det var. Satte oss i vardagsrummet med en film och njöt i fulla drag.
Nu ska jag ut och natta kaninerna, sen packa inför imorgon. Känns så trist att lämna smirre hemma.. han fyller ju år i helgen. Min lille kille blir ju hela ETT år. :) Föddes på midsommarafton förra året. <3

Nej måste gå nu, älskling är redan i full fart med att fixa iordning. Ska försöka peppa upp humöret lite. Kan bli dåligt med uppdstering nu i helgen. Vet inte om vi tar med dator eller inte. Vi får se.
Tusen tack till er som kommenterar. Ni är så gulliga. <3

Glad Midsommar!
// Emma


22 juni

Gokväll på er alla.
Ska strax gå och lägga mig och mysa med hjärtat mitt, men ett litet inlägg ska nog hinnas med.

Haft en toppendag idag. Gick skitbra på jobbet. Jag & Elly har vart effektiva som fan och hunnit med massor. Så skönt att ha dagar då allt bara flyter på. :)

När jag kom hem blev det en långdusch med karln. Såklart la vattnet av två gången så hjärtat fick springa ut i pannrummet. ;)
Efter det styrde vi bilen mot marieberg där vi shoppat lite. Glenn köpte två nya läckra skjortor på jack&jones, varav en som han ska ha på midsommar. Har jag nämt vad vi ska hitta på? Hm, minns inte. Hehe Men vi ska iallafall fira det med hans goda vänner i Halland. Jättespännade. :) Då ska vi avslöja hemligheten i magen också. :D

Vad köpte jag då? Faktiskt bara två nya bh:ar. Har gått upp ytterligare en storlek. Idag verkar jag dessutom börjat läcka? Är det möjligt såhär tidigt? Ingen mjölk utan typ .. vatten? Hm, något ät det iallafall, och det kliiiiiiiar som fan i tuttarna!

Köpte dessutom avmaskningsmedel till Smirre. Får ju inte upp honom i vikt. Så ska testa att maska av honom och se om det hjälper. Funderar starkt på att köpa kattungefoder åt honom i blötform så han får i sig mer fett. Tack och lov verkar han må hur bra som helst, men lite mer hull bör han få.
Gav honom medlet nu nyss och han åt upp tabletten hur lätt som helst! Den slank ned med lite skinka. Duktiga kisse. <3 Trodde det projektet skulle sluta i blodbad för min del. ;) Man har ju hört talas om hur lätt det kan vara att få i katter något. hehe.

När vi shoppat klart blev det såklart en fika. Hjärtat bjöd. <3 Det var verkligen superlänge sen vi tog en fika ute bland folk, och det var verkligen supermysigt.
Efter fikat åkte vi till willys och handlade lite som var slut hemma, och sist men inte minst åkte vi ovh köpte PIZZA! Minns inte när vi åt dte sist! Vart vrålsugen på det, och nu äntligen. hihi

Men som sagt, nu kallar sängen och en god natts sömn tillsammans med världens finaste pojkvän. <3 
Imorgon är det sista jobbdagen innan midsommar. :) Härligt
!
// Emma


21 juni

Här sitter jag, ensam för tillfället. Älskling är medtvingad på någon fältvandring med jobbet. De ska titta på ån som rinner förbi här. Något om fosforutsläpp bla bla bla. Glenn lät lagom road. ;) Jag har därför legat i soffan, glott på tråkiga tvprogram och ätit jordgubbar med socker på.  Haha, ibland måste man få gotta sig lite. hihi
Meningen att jag ska laga lite mat tills han kommer hem, men jag vet de tusan vad jag ska laga? Någn pastasås med champinjoner och paprika kanske? Hm..

Dagen har annars rullat på. Hade hand om BB på jobbet som vanligt. Var mycket att göra där idag så hann bara med det innan frukost. Vi hade ju dessutom lite samtal imorse. Så trött på allt tjafs!
Efter en turbofrukost hade jag hand om ett rutinbesök med våran besättningsveterinär. Det gick bra, och han tyckte att allt såg bra ut, trots byggröran. ;)
På eftermiddagen har jag suttit med papper. Sååå drygt. Men nu är jag av med det mesta iallafall. :) Måste bara ta ett snack med våran rådgivare angående inknappningen av öronmärkningen. Får olika direktiv av alla så nu får jag väl ta tag i det själv. ;)

När jag kom hem fick jag ett besked som fick mig så arg och ledsen. En snubbe från byggfirman var ju här idag. Inte fören efter sommaren kommer de och fixar rummen. Som vi var lovade att få fixade i maj! Blir så jävla trött.. hoppas de fattade att det är barn på väg och att vi vill förbereda lite i tid och inte 1vecka innan BF!. Suck..
Badrummet tog de som ett prio-ett projekt iallafall. På torsdag kommer de och river ur duchen. Sen ska det stå och torka ett tag. Under tiden ska vi få en provisorisk dusch i pannrummet.. ha ha. Spännande. Toan kommer vi kunna använda iallafall. Tack och lov.

Nä ska väl ta tag i det här. Bebis sparkar som attan
för tillfället. H*n kanske har sockerkick. ;)
// Emma


20 juni

Nä idag får jag ursäkta mig extra mycket om stavfel dyker upp. Är så himla trött! Bevis på det är ju att jag började rubriken med "20 november". ;) Jaja, man kan inte vara på topp jämt. Haft avvänjning på jobbet idag. Det tär lite på ens energi om man säger så. Men det gick riktigt bra idag ändå. :)

Har faktiskt inte så mycket att tillägga idag. Har jobbat, nu kommit hem, släppt ut kaninerna, vart ute och fotat lite, tittat till grönsakerna som växer som attan, nyss duschat och ska strax ställa mig och laga mat. Idag blir det korvstroganoff som älskling beställt. ;) Blev ju falukorv över igår så det är väl lika bra. :)
Senare ikväll ska vi nog fixa lite i vardagsrummet.

Gårkvällen blev lyckad. Eller ja, älskling tvärdäcka efter maten så fick titta på film själv med honom och katten snarkandes bredvid. ;) Som straff får han en bild på sig själv här i bloggen. hihi

Kaninerna har haft sin första natt ute och de verkade må hur bra som helst imorse när jag tittade till dem. :) Nu på eftermiddagen fick de komma ut i stora buren. Lycka! ;)

Imorgon kommer äntligen snickarna hit för en check innna de ska börja! Perfa! Hoppas de kommer igång så snart som möjligt. Har fått order av hjärtat att röja bland mina klädhögar i det orenoverade rummet. Ge mig en soppsäck så löser jag det. ;) haha..
Hoppas du älskar mig lite ändå, trots att jag är en liten slarver. ;) <3 För jag älskar minsann dig massor!

Appropå det så har vi vart förlovade i en månad idag. Känns så bra! Du och jag älskling, Vi för alltid. <3
Nej nu vrålar magen, dags för käk! Och jag vet att jag är hetast på bilden med ruffsigt hur och allmänt.. skabbig. ;)

// Emma


19 juni

Åh får skynda mig att kasta in ett inlägg! Älskling står och grillar och strax ska vi ha myskväll framför tv'n.
Men måste ju faktiskt skriva att idag har jag nått mittpunkten på vår graviditet. Jag har idag gått 20 fulla veckor och har alltså 20veckor kvar. :) Det firades med extremt ont i magen! Kramp och mensliknande smärtor i flera timmar. Försvann inte fören jag la mig ned i sängen och vilade någon timme med en bra film & massa godis. hihi. Konstigt.
Men säkert ingen fara, får prata med barnmorskan om det. Men vad jag förstått på dierse. hemsidor är det absolut inget konstigt med olika smärtor i andra trimestern. Så länge man inte har konstiga flytningar eller blod. Vilket jag inte har. :) Dessutom har ungen farit runt och gjort sig påmind större delen av dagen. ;)

Så ja, min dag blev inte som jag trodde. Mest vilat eller suttit här. Lagade lite mat vid lunch. Det blev så enkelt som falukorv & stuvade makaroner idag. Enkelt men gott! Vi lyxar ju till det lite nu på kvällen istället. :)
Har dessutom köpt en liter jordgubar att smaska på! Mums! Snart är de perfekta! Jag är lite smått beroende av dessa röda sommarskatter. hihi
Nu på kvällen for vi iväg till adolfsberg för att hämta dne nya kaninburen. Sjukt fin och i jättebra skick! Kostade förra året 1100kr och var då ny, jag fick den plus en helt oanvänd transportbur för 400kr. Vadå bra köp? Supernöjd, vilket även kaninerna verkar vara! Älskling & jag är så stolta över våran inhägnad. :D Som kostat oss mindre än 600kr att göra!
Kaninerna har redan lärt sig att använda rampen. :) De skuttar upp och ned som tokar. hihi så söta.

Men nu ropar gullet att maten är klar så ska fortsätta duka här uppe i vardagsrummet. Lite beröm till mig som kommit igång och blogga igen va va va? :D
// Emma


18 juni

Vad underbart det är med helg! Har en lyckokänsla i hela kroppen! Hihi, kan det vara för att jag fått spendera hela dagen med min älskling tro? :) Vi har fått en massa gjort.
Han hade helgpasset med grisarna imorse men var hemma vid tio, med andra ord hade jag sovmorgon. ;)

Strax efteråt kom hans chef, våran hyresvärd och hjälpte oss då vi inte hade något vatten. Vi har ju radon i vattnet här så allt vatten vi använder renas, och radonavskiljaren har börjat krångla. Tappat tryck osv. Men nu verkar vi ha fått fart på det igen. Hoppas det iallafall. :) Fast vi har fortfarande inget drickvatten, då den lilla radonrenaren har ett filter som måste bytas. Så karln ska beställa hem ett från JMS på måndag. Då ska han också ringa och gå på snickarna lite. :)

Efter att ha ätit frukost tillsammans så satte vi fart med kaninernas hägn. Vi är äntligen klara. Bara uteburen som fattas. Den ska vi åka och hämta imorgon i Örebro någonstans hos en familj. Kaninerna ser så nöjda ut så i sitt nya hem. Imorgon ska jag knäppa en bild på det hela.

Efter lite pyssel i trädgården, bus med idas kineser som jag är hundvakt åt, samt att älsk nu klippt gräset så ska vi åka en tur med bilen och handla lite på Ica, sen köpa en varsin glass. :) Mums! Senare ikväll blir det nog att grilla lite. Helt fantastiskt, och bebis buffar på mer och mer. :D Ida tyckte jag fått mage hon med. ;) "Men vi sågs ju härom dagen, då hade du ju inte så där mycket" hihi

Men nu ska jag kila, ha det great!
// Emma


17 juni

Nu får det vara nog med tysnaden på dne här bloggen. Suck, blir så trött på mig själv för att jag inte bloggar. Kommer säkert att sitta och muttra över mig själv om ett år när jag får ett sånt där infall att bläddra tillbaks i bloggen och se vad jag gjorde i dåtiden. Inte så lätt om man inte uppdaterar sin lilla dagbok. Inte sant?

Jaja, jag är ledig idag eftersom jag jobbade helg. Har sovit ut, och legat och tittat på film hela förmiddagen med regnet smattrande mot fönsterutorna. Hade vart fulländat om min älskade också kunnat vara ledig och gjort mig sällskap under vårat fluffiga täcke i våran underbara säng. Jag längtar så tills han kommer hem ikväll!

Då ska vi styra bilen till granngården och köpa några set med kompostgaller till kanininhägnaden vi håller på att bygga till kaninerna. :) Är ju på jakt efter en utebur som ska stå i den så man bara kan öppna buren så får de vara ute så mycket de vill. Älskling är så duktig och hjälper mig. :)
Det blir också en tur till kumla för att hämta det allra sista i lägeheten. Nu är den färdigstädad och klar för besiktning som är om några veckor. Tusen tack till familjen som hjälp oss att få den städad & fixad! Det betyder verkligen jättemycket! Ska bli så himla skönt att lämna den bakom sig, samt slippa två hyror. ;)

Här hemma är det så bra så. Vi trivs fantastiskt bra här i närkes kil med rådjur utanför köksfönstret och en underbar natur. Vi väntar spänt på snickarna som ska komma och renovera det sista så vi kan göra klart allt i huset. De verkar lite sega. Suck! Kommer vänta med bilder på/i huset tills vi känner oss klara ;) Vet att några väntar. hihi

Magen & jag mår jättebra. Inne i vecka 20 nu och de sista dagarna har magen kommit på allvar. Måste vara magmuskelaturen som gett med sig nu, för poff så hade jag en mage! Tror också jag fått de första sammandragningarna. Eller ja, något är det iallafall. Magen blir stenhård och det drar i hela bäckenbenet! Vaknade flera gånger inatt av att det var väldigt obekvämt, men det gör absolut inge ont. Pratade nyss med mamma och hon hade likadant när hon väntande barn och väldigt tidigt som jag. Kan man ens få det så tidigt? Jag som knappt känner ungen än. ;) Men har börjat känna lite buffar nu senaste dagarna tror jag. :) Verkar vara en lugn bebis vi har, än så länge. Kanske brås på far sin. hihi

Smirre & jag har en glad nyhet att dela med oss. Smirre har blivit pappa åt fem små underverk. 13/6 förlöste Idas vackra Aska fem små friska kattungar. Alla silverfärgade. Var och tittade på dme härom dagen och de var så fina! Hoppas alla klarar sig nu. Aska verkar vara en supermamma! :) Blir nog världens goaste katter det där.

Hm låt se vad har hänt mer? Jo men gud, bror har ju tagir studenten! För en vecka sen stod i stekande sol i Hallsberg och vinkade ut honom. Han var så stilig så. Likaså min karln. hihi <3
Det var mottagning hemma hos mamma & pappa med släkt och vänner. Brorsan fick en resa till New york med syster Åsa och visste knappt vart han skulle ta vägen av lycka. :) Så roligt för honom!

Det var väl en liten lagom uppdatering. Tycker ni att jag ska få ändan ur vagnen och göra en ny design? :)
Ha det toppen allesammans!

// Emma


8 juni - RUL

ÄNTLIGEN kan jag blogga. Strul med bredbandet som fan! Nu verkar dessutom mitt nätvärkskort ha gett upp. Jävla skit! Jaja.. det får lov att lösa sig. Men just nu funkar nya bredbandet på Glenns bärbara iallafall. Så jag får sitta och redigera bilder på min stationära och sen lägga över på usb för att föra över det till denna dator. Varför ha det lätt för? Suck.. Jag som tänkt fiffla med en nya bloggdesign! Palla nu liksom. hmf.

Vi hade iallafall en underbar helg i Halland. Vi har träffat så mycket folk att vi inte behöver socialt umgänge på minst en månad iallafall. ;) Hihi Nädå, men vi har verkligen haft det jättebra med grillning nästan var kväll, firat Glenns födelsedag, varit och fikat uppe på Hallandsåsen på Café Utsikten som jag verkligen rekomenderar. Så fint! Vi har blivit grattade till verkligen hur fint som helst! Se bilder vettja. :)

Igår kväll var vi på RUL (rutinultraljud) och fick se bebben igen och vi hade en jättesnäll sköterska.
Var såå nervös att det skulle vara något fel då jag fortfarande inte känner så mycket rörelser. Men fick bekräftat att moderkakan ligger i framkant, vilket medför att det tar längre tid att känna sparkar/buffar. För övrigt såg allt bra ut, höll på ett bra tag för att kika på hjärtat så Glenn och jag höll på att kräkas av oro då vi trodde att det var något fel. Men det visade sig bara vara så att bebis var lite osamarbetsvillig och låg tokigt precis under min navel = suddiga bilder. Men vi fick u.a på alla punkter så det kändes skitbra rent ut sagt! Mitt nya BF-datum är 6/11 så blev alltså flyttad några dagar. :) Så idag är jag på 18+3 och förut 18+6. Så vi hade ju inte alls räknat mycket fel. hihi

Vi börjar iallafall tvivla på att våra misstankar om att det är en liten tjej vi väntar. Båda tyckte att vi skymta en liten snorre på skärmen. Men vi får väl se. Huvudsaken är att h*n är frisk! Snopp eller inte, det kvittar! :) Lilla bebis <3

Nu är det snart dags att ta kväller, har vart hemma från jobbet idag då jag är/var sjuk. Blev sjuk i sista dagen i Halland men försökte jobba igår. Slutade med hemgång vid lunch. Usch feber och skit. Vaknade även imorse av feber och halsont. Suck. Jag ska iallafall göra ett försök imorgon igen. Det är ju grisning nu och jag ska jobba helg.
På fredag är det dock studentfirande. Brorsan tar ju studenten så har tagit ledigt halva dagen. Ska börja jobba tidigare på dagen så jag hinner med allt. :) Hoppas jag är frisk då! Märks väldigt väl att det är studenttider nu. På facebook så kryllar det av balbilder, studenter och förväntningar om att vakna upp och inse att man är vuxen, arbetslös och bakis. ;)

Ni får ha det så bra!
// Emma


v 19 (18+0)

Hallå där ute!
Lite uppdatering om allt. Eller jag har igentligen inte så mycket att skriva men gör ett försök. :) Någon som är nyfiken kanske?

Nyss kommit in från trädgården. Älskling & jag har sått grönsaker. Bättre sent än aldrig, haha.
Vi ska strax åka och handla lite eftersom vi imorgon styr bilen ner mot Halland där vi ska stanna några dagar. Ska bli härligt! Minisemester! Det blir att fira Glenn som fyllde år i april (!), bjuda hans mamma på en försenad morsdagfika, samt gå på marknad. Kommer bli jättemysigt. Det är jag säker på! :) Vi ska ju dessutom hämta hem en åkergräsklippare så vi kan få lite ordning här i trädgården och slippa låna klippare var och varannan vecka.

I måndags så hade vi första avvänjningen från nya BB. Avvande riktigt bra för att ha haft en massa foderstörningar, nya stallar osv. Känns jättekul, och bättre ska det bli. :) Det var riktigt fina grisar som sattes in i nya tillväxten.
Sparade en sugga till amma till några småttingar som behöver en extra skjuts här i livet. Faktsikt inte alls så pelliga som de brukar vara. Hade en liten plutt som var helt galen på att rymma ur boxen. Hittade henne i lösdriften hos de andra suggorna flera gånger, samt hos några högdräktiga gyltor som typ var livrädda för henne när hon försökte buffa efter di på dem. ;) Haha.. hon sumpade iallafall sin chans att få gå hos amma så hon bor numera i tillväxten igen. ;) Tokiga gris!
Igår flyttade vi in gr. 6 som ska börja grisa här näst i BB1. Kul!

Här hemma börjar vi få ording. Sovrummet är iallafall så gott som klart. Är ju bara databordet som ska bort, även om det är ett tag kvar. Kontoret ska ju renoveras om först. Så här där jag sitter nu vid datorn ska spjälsängen stå sen är det tänkt. :)

Appropå bebisen. Går ju in i vecka 19 idag. Mår huuur bra som helst. Spänner i magen från och till av alla ligament som töjs ut, men annars inga krämpor alls. Superskönt, man anar ju vad som komma skall. Känner fortfarande bara av fladder i magen. Väntar ivrigt på lite riktiga buffar, vilket också älskling gör. ;) Kanske har livmodern i framkant, kan ju vara svårare att känna då.
 Det får vi se på tisdag när det är rutinultraljud. Vi är så exalterade!! Äntligen ska vi få se vårat underverk igen! Hoppas allt är bra med henne/honom bara.

Ja det var väl lite iallafall. Funderar över om det är något ni bloggläsare skulle vilja att jag tog upp här i bloggen? Frågor/svar? Jag vet inte, men någon kanske har något tips som kan hjälpa mig att komma igång igen nu under min bloggtorka. Hm.. skriv en rad då vettja. :)

Ni får ha en underbar helg! Ska försöka blogga lite från Halland.
// Emma


1 juni

Okej gott folk. Imorgon lovar jag att bjuda på ett inlägg.
Men idag får ni hålla till godo med lite bilder på min älskade katt bara, som för övrigt tagit jägarexamen. ;)

Håll utkik imorgon om ni vill. :D
// Emma


RSS 2.0