Mycket att tänka på

Har en hel del att fundera på. Jag tycker inte om stora frågor här i livet. :/ Jag är en velare! Bara så ni vet. ;)
 
Japp igår blev det ingen bloggning. Vi gjorde nämligen inte så mycket så jag tyckte inte det fanns något att skriva om. :) Jag hade Saga på rymmen en stund på eftermiddagen men hon kom snällt fram när jag erbjöd mat. ;)
När Casper sov eftermiddagsluren så gick jag ut och skördade bönor & dill. Jäklar vilken fin dill det var! Aldrig sett så fin. Tips till er odlare. Odla dill senare på sommaren så slipper ni ohyra!
 
Så ja jag pysslade med att förvälla och frysa in dem och sedan vaknade Casper. :) Då vart det bus såklart. Lillkatten var med. Hon har blivit så sällskaplig så nu. :) Gosar med oss allihop här hemma. IDag har Smirre börjat säga ifrån så det har varit lite tjafs nu på morgonen. Men inget allvarligt ännu. Men hon är så trevlig. Busig såklart men jag tror hon blir en trevlig katt. :) Hon spinner som en ångmaskin.
 
Vid nio kom Glenn hem och vi åt mat, jag pratade med Linda i tele nån timme, sen blev det duschen och sen älskade sängen. ;) Casper somnade vid halv åtta.
 
Idag ska vi till bvc på eftermiddagen. Så Casper ska få bada lite tänkte jag. Men nu ska jag sova förmiddag. Han är redigt trött just nu. =Skrik & panik. Så nu går vu upp till spjälisen. ;)
 



Kommentarer


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0