Grisig dag

Guud vad kul det var att jobba idag. Jag flängde runt som en yr höna för att minnas allt, men vafan. Vad kan man förvänta sig efter ett års uppehåll? ;)
Fick en härlig mjukstart av sugga 19611 (tror jag det var) som dragit på sig en grov juverinflammation. Den var så akut att hon inte ens hunnit få feber ännu. Men det var tvärstopp i fyra juverdelar så ingen tveksamhet om vad det gällde. Hon blev alldeles lila när jag tappert masserade henne med linement. Hennes stackars bebisar var superhungriga.. :( Hoppas mamma mår bättre imorgon!
 
Annars var det rätt lungt. En hade grisat men mådde bra och skötta sina små fint. En annan tant hade också lite ont i tuttarna så hon fick smärtstillande och fick komma ut och knalla lite i stallet. :)
 
I övriga stall var det bara lite småbehandlingar. Haha nu svävar jag iväg. ;) Ni fattar nog inte så mycket. Men jaja, jag har fått hålla på med det jag älskar idag. hihi Imorgon ska jag börja halv 7 tänkte jag. Glenn ska ju jobba eftermiddag så jag hoppas jag blir klar till lunch.
 
Just nu tar jag igen mig lite. Med en otränad mammaledig kropp så känner jag redan träningsvärken komma krypandes. Speciellt i benen. Det är mycket att gå när man jobbar som grisskötare.
Casper sover eftermiddag & Glenn klipper gräset.
 
På tal om Glenn, jag måste få skryta lite! Härom dagen så tittade vi på det där programmet "Hela Sverige Bakar" eööer vad det heter. De bakade ju drömtårta och Glenn kved och sa att han så gärna skulle vilja ha en. Så jag gjorde slag i saken igår och bakade en medan jag väntade på att kvällsmaten skulle bli klar. Glenn blev så nöjd! Han tyckte det var så god och saftig! Högsta betyg med andra ord. ;) Jag äter ju inte drömtårta då jag inte gillar det, och det var första gången jag gjorde en. Men visst ser den fin ut? :D Tror ni jag gått vidare i tävlingen? ;)
 
Haha ja jisses. Ikväll ska vi äta tacos. Mums!
 
 

Kommentarer
Postat av: julle

Grisar asså, finns ju inte goare djur. Vi hade en som husdjur en gång. Ingen minigris utan en riktig. Han var som en hund, så härlig egen personlighet, hittade på massa bus :) Lill-Olle hette han :)

Svar: Aw vad gulligt! En vacker dag ska jag ha två sällskapssuggor att ta lite kultingar på tänkte jag. De är ju så himla mysiga djur. Även om man inte får den kontakten i en besättning dock..
nikoba.blogg.se

2012-10-01 * 09:48:36
URL: http://jullets.wordpress.com
Postat av: Linda

Mmmm ser riktigt gott ut :-)

2012-10-02 * 09:50:45
URL: http://Http://luckylady.se


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0