Köp svensk mat

Jag & Casper var och handlade förut. Som vanligt blir jag så arg och frustrerad över allt skit till lågprisvaror som finns. För guds skull ni där ute. Välj svensk mat! Den där extra kronan/kronorna gör så mycket, även för er i slutänden.
 
Genom att köpa importvaror så bidrar ni till att höja priserna för alla i slutänden, även på de varor ni idag tycker är skitbilliga. Vill ni inte att Sverige ska leva? Förstår ni inte hur viktig livsmedelsnäringen är? Ser ni hela ledet? Allt från mjöl till fläsk.
Varför sitta och klaga på svensk djurhållning när ni ändå köper det danska fläsket? Eller den irlänska oxfilen? Ni gör så att våra produktionskostander skjuter i taket, men i butik får vi inget för det. Men det är helt okej för andra länder att missköta sina djur så som ni inte vill att vi ska göra. Varför? Jo det är ju 5kr billigare..
 
Jag VET att mat är dyrt. Men jag tycker man ska kosta på sig BRA mat. De flesta kan men är för snåla. Avskyr folk som har skitbra inkomst som ändå snålar in på mat. Vride roch vänder på varenda krona fast man inte behöver det.
Tänk på bönderna, tänk på dig själv.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Håller helt med!!

Svar: Bra!! :D
nikoba.blogg.se

2012-10-27 * 22:21:26
Postat av: Erika

Bra skrivet Emma!!
Håller med fullständigt!

Svar: Bra! :D
nikoba.blogg.se

2012-10-28 * 09:14:03
URL: http://erikashundliv.blogg.se
Postat av: Mamma

Håller med jag också. Bra och kloka åsikter har du.

Svar: Tack mor :)
nikoba.blogg.se

2012-10-29 * 14:08:22


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0