Sliten morsa

 Ja om förra inlägget handlade om hur pass utvilad och pigg jag var så kan jag tala om att det är rena motsatsen nu. Fy fasiken vilken tuff natt det varit. Casper har sovit så himla oroligt! Minst varannan timme har han vaknat, satt sig upp och skrikit, gnällt och gråtit för att sedan somna om igen. Om det är någon form av mardrömmar eller ont i tänderna kan jag inta svara på. Han hade en liten släng av det i förrgår natt också, men inte som inatt. Jag är helt kocko i huvudet.
Sist jag sov såhär dåligt pga Casper så var han nog inte mer än 3-4mån så man är ju smått bortskämd med sömn, så såna här nätter tar ju verkligen kål på en. Blö..
Men Casper är på gott humör nu iallafall. :) Vi har nyss käkat mellis och ska väl ta och hitta på något här hemma. :) Bilden är från instagram och fotad under mellisen förut. ;)
 
Igår var vi en sväng till Caspers mormor och morfar för diverse ärenden. Bland annat hämtat hem en till kaninbur. ;)
Vi blev bjuden på god lunch av morfar och Casper invigde sin nya resesäng som han ska få sova i på lördag när mormor och morfar ska sitta barnvakt. Jag & Glenn ska ju iväg på roligheter!
 
Ser verkligen fram emot imorgon. Det är en hel del roliga saker som händer då! Fast jag vet redan nu att dagen kommer bli grymt stressig. Men det löser sig. :)
 
Nu ska denna trötta morsa ta och göra lite nytta. Kanske. ;) Busa med gullungen min ska jag göra iallafall.
Ha det gott allesammans.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Åh hittat nån ny kanin? :)

Svar: Vi får väl se ;D
nikoba.blogg.se

2012-11-16 * 12:30:56
URL: http://Luckylady.se


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0