Selma här

Hallå där ute. Jag har snott datorn från matte. Hon ligger på golvet och fjantar med den där lilla människan. Han som skriker och gärna drar mig i svansen. Fast ibland är han rolig. Vi brukar leka med bollar. Jag är såååå mycket snabbare än honom på att springa efter dom.
 
Jaja hursom helst. Jag bara måste få skriva av mig någonstans. Jag är så irriterad och fundersam över vad som hänt med matte.
Det hela började igår med att hon helt glömde av att jag ville ha mat. Jag lyckades tigga till mig lite ost av husse på morgonen innan hon vaknade men sen fick jag svälta heeeeela dagen.
 
Lagom tills kvällen tänkte jag att jag får väl ge mig ut och leta efter mat själv. Tror i hon släppte ut mig då? Ha, nej jag fick sitta här inne och skrika. Lyckades smita ut när hon varit ute och hämtat någonting, men nu lurade hon in mig med mat (som jag inte ens fick smaka!!!)
 
En stund senare placerade hon mig i en trång liten låda och ställde in mig i en av de där plåtlådorna som rör sig och låter en massa. Jag satt hela tiden och förklarade att jag inte tyckte om det och ville ut. HÖGT och tydligt. Kan hon blivit döv tro?
 
När jag kom ur plåtlådan så var det en massa andra skumma människor där som lyfte ur mig ur lådan till en annan låda. Det luktade helskumt där vi var. För hemma var vi inte. Den ena människan tog på sig en plastpåse på huvudet och stack mig i benet. Vad tusan!? Vad hade jag gjort denne liksom?? Jag blev så himla trött av henne!
 
Sen minns jag inte vad som hände. Jag tror jag tog en värdefull powernap. Bra för fina flickor som mig.
När jag vaknade till igen (pigg som en.. ehm.. mört såklart) så var vi hemma igen. Jag gick med stolta steg ut i köket och hälsade på min man. Han fräste bara åt mig. Förstår inte varför? Husse & matte fnissade åt mig och påstod att jag gick lustigt. Eh.. skulle inte tro det!
Jag gick iallafall och la mig tidigt. Inte för att jag var trött på något vis, men en katta behöver sin skönhetsömn. Dock fick jag rengöra ett skrapsår jag fått på magen innan jag somnade. Jag måste ha kloat mig själv i sömnen eller något? Hm.. jag är lite öm men inte så farligt.
 
Idag så fortsätter mysteriet. Jag känner mig hur pigg och fräsch som helst och vill ut och röra på mig. Vilket jag också sagt till matte. Även idag högt och tydligt. Ett flertal gåmger. Men med tanke på att jag får noll respons på mina 1789st utrop som jag gjort hittills så bres mina misstankar om plötslig dövhet på. Hm..
Dock får hon lite beröm för att hon kommit tillbaka med insikten att vi katter faktiskt behöver mat. Gärna hela tiden. Fast där har hon fortfarande lite att lära.
 
Men jag ger inte upp. I värsta fall får jag ta saken i egna tassar.
Tack för att ni lyssnade på en plågad själ.
Spara några möss till mig, jag tar mig ut. Någon gång.
 
xoxo Selma the cat
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Haha! Vilket roligt inlägg !! :D sitter aldrig Smirre vid datorn? Eller Casper? :D

Svar: Hehe, jag får ta och fråga dem. ;)
nikoba.blogg.se

2012-11-13 * 12:15:55
URL: http://Luckylady.se
Postat av: Mamma/ mormor

Du borde bli författare. Kram.

Svar: Tack hälsar Selma ;)
nikoba.blogg.se

2012-11-13 * 13:36:21
Postat av: Erika

Åh vad roligt inlägg! :D

Svar: hihi ;)
nikoba.blogg.se

2012-11-13 * 14:11:49
URL: http://erikashundliv.blogg.se
Postat av: Sofia

Vilken smart katt du måste vara Selma som kan sno bloggen från din matte! En av mina katter brukar lägga sig på tangentbordet och "skriva" lite han med när det går. :P Hoppas matte skämmer bort dig nu med massa god mat i fortsättningen Selma som kompensation för att du fick gå hungrig idag! ;)

Svar: Vi katter är smartare än vad ni tror. ;) Ja jäklar vad hon har fått skämma bort mig, och nu har hon fattat att jag vill ut dessutom. Mjau! /Selma
nikoba.blogg.se

2012-11-13 * 16:17:06
Postat av: Theres

Haha, Finns massa möss ute kvar!

Svar: Vad bra! Jag lyckades ta mig ut! /Selma
nikoba.blogg.se

2012-11-13 * 22:31:53


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0