Födelsedagsfirande

 Ja nu är helgen slut. Farmor & Jonas har åkt hem till Halland igen och lämnat en tom saknad efter sig som alltid. Att vädret dessutom sväljer allt vad glädje heter gör inte saken bättre. Ge mig lite sol. Snälla.
 

Helgen har vart jättehärlig iallafall. Förutom att vi fick åka in till akuten med Casper i lördagskväll & att stackars Jonas legat med feber sen de kom så har allt varit toppen! Angående akuten så var det så att Casper trillade backlänges och slog i bakhuvudet. När Glenn satt och trösta honom somnade han tvärt och vi fick knappt liv i honom så kändes bäst att kolla upp det hela iallafal. Men det berodde till största sannorlikheten att han inte sovot på sex timmar och var dödstrött redan innan. För väl inne på akuten var han sig själv igen. :) Skönt!

 

Men igår kom släkten hit. Eller ja några iallafall, och vi hade det gott med kakor och tårta. Allt hembakat förutom tårtan. ;)  Casper fick så mycket fina paket! Allt från fina kläder, blöjor och pussel till en bobbycar och en hög leksaker såklart. Han har fullt upp idag med att leka med allt hihi. Så ja, nu längtar jag ännu mer till ett rum att stoppa in allt i..
Dessutom levererade syster sittvagnen vi köpt av dem. En emmaljunga scooter. :) Jättefin!

 

Jag & syrrans ungar var ute en stund hos kaninerna också. De blev bortskämda med mat, klapp och gos. hihi Casper somnade som en stock när alla åkt hem. Idag tar vi det lungt bara. ;)

 

Längtar så tills kärleken min kommer hem så vi får mysa! Man hinner ju inte riktigt med varandra när huset är fullt med gäster. :) Han sitter för övrigt i traktorn och plöjer idag så jag hoppas han kommer hem hyffsat i tid.

 

Ha det bra där ute i höstmörkret, och TACK alla som bidrog till Caspers 1årsdag!

 


Kommentarer
Postat av: Erika

Han ser väldigt nöjd ut! :) Stora killen!!

Svar: <3
nikoba.blogg.se

2012-11-05 * 15:48:27
URL: http://erikashundliv.blogg.se


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0