Fars Dag

Grattis alla fina pappor där ute. Idag är det er dag. ♥
Vi är lite tråkiga här hemma och firar inget speciellt idag. Då Glenn var redigt full och mådde bajs inatt när vi kom hem från en familjemiddag vågade jag inte väcka honom med frukost på sängen som jag planerat. haha..
Men han mår bra och jag ska åka och hämta ut en tårta som han valt ut till eftermiddagsfikat. ;) Världens finaste pappa är du iallafall. Älskar dig hjärtat!
 
Ja igår var vi hem till sänna och åt tidig farsdagmiddag hemma hos mamma & pappa. Systrar med respektiva och barn var där också. Mamma hade lagat underbart god mat och det var väldigt trevligt! Fläskfile i en god örtgräddsås, klyftpotatis och en god sallad med granatäpple i. Mums!!
Casper var så nöjd under hela kvällen och somnade fint i vagnen några timmar innan vi skulle åka hem. Under middagen satt han med och åt han med såklart. Han sa inte ett pip och satt och åt helt själv. Jag bara fyllde på med godsaker. ;)

Men som sagt pappa Glenn drack lite för mycket och låg och tyckte synd om sig själv när vi kom hem. höhö.. Frågade om han ville ha en öl till maten idag, men då grimarserade han bara. Undrar varför? haha
 
Dagen i sig idag är ganska seg. Jag har vart ute några timmar och fixat hos kaninerna. Hämtat in hö, gjort rent buren osv. Så nu mår de som prinsar & prinsssessor. hehe
Nu närmast vankas det lite lunch och sen kommer nog Casper vakna. Han har börjat soa så mycket igen. Nu sover han i regel både för- och eftermiddag igen. :)
Senare i eftermiddag ska Glenn montera in en kattlucka i pannrummet där katterna kan gå in när vi är bortresta är det tänkt. :) Det blir nog kanon.
 
Nej nu måste jag fortsätta.
Ha det bäst alla pappor! (och ni andra också såklart)

Kommentarer
Postat av: Linda

Men oj vilken fest ni har!! (Bilden) mysigt :D
Ang ridlektion så åker jag gärna dit igen - helst imorrn!! :D men det äär ju så kul att hoppa ju! Men du vill endast rida dressyr? Kan tänka mig det oxå faktiskt- få komma igång ordentligt liksom :P säg till om du är sugen så kanske vi kan ta en lektion? Kostar ju 260 istället för 350 om man är ensam ryttare :)

2012-11-12 * 00:32:10
URL: http://Luckylady.se


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0