Bara sådär vardagligt

Åh idag är det sol ute! Måste försöka ta mig ut lite sen. När jag släppte ut kaninerna förut lapade jag i mig sol likt en katt som fått en skål grädde att smaska i sig. ;)
 
Idag sov Casper faktiskt till halv åtta så det går åt rätt håll med att få tillbaka honom till de sovrutiner vi hade innan vintertiden ställdes. Som det är just nu stämmer det inte alls med eftermiddagslur och nattning. Brukar bli så att vi får hålla honom vaken jättelänge på eftermiddagen för att få honom att somna på kvällen. Det är inte kul för varken honom eller oss.
Men som sagt, det går åt rätt håll. :D
 
Annars så har morgonen varit lugn. Casper fick duscha imorse och så åt vi lite mellis vid tio. Annars har vi bara tagit det lungt. Busat och gosat som vanligt.
Jag har lagt ut ett stort täcke på golvet i hallen. Det var mycket uppskattat och han har tumlat runt som en säl på den tillsammans med snuttefilten. hihi
Bilden är dock fotad innan det. ;)
 
I eftermiddag ska vi umgås med Linda. Det var jättelängesen så det ska bli roligt! :D Vi får väl se vad vi hittar på. Massa prat som vanligt skulle jag tro. ^^ 
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Caspers lekhörna.

Svar: Japp :)
nikoba.blogg.se

2012-11-06 * 11:40:12
Postat av: Emma | Mamma & Grisskötare

textarea{
background-image: url(
http://cdn.publishme.se/cdn/3/1424851/images/2012/bg_5097ff52ddf2b33bc40007bd.jpg);
border: 0px solid black;
}

2012-11-06 * 17:31:44
URL: http://nikoba.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0