Strålande förmiddag

Godmorgon, eller godförmiddag måste jag nog skriva nu. Casper har äntligen somnat för sin förmiddagslur. Han har kämpat emot länge nu. Då kan jag passa på att blogga lite. ;)
Vette tusan om det är tänder på g alltså på skrutten, han har vart så gnällig de senaste dagarna. Han slår om från världens gladaste unge till en riktig surpuppa stundtals! Lite bökigt är det iallafall, men det är väl bara en period, som med allt annat. :) För det mesta är han en glad bebbe. ♥

Casper sov till halv nio även idag, skönt om den rutinen kommit tillbaka. :) Med en stort leende och en välluktande blöja steg vi upp och klädde på oss. Åt frukost & kikade lite på tv och fotade oss. ;)
Sen placerades Casper i gymmet, och jag här vid datorn. Har nunnit med att få en hel del nappare på att få en ny bloggdesign. ;) Kul! Hoppas jag ite tagit mig vatten över huvudet bara. hihi Väntar på förste man som skickar bilder. ;)

Jag har också hunnit med att chatta med diverse roligt folk, stämt träff med Linda i eftermiddag samt bokat bio tillsammans med ida preliminärt. Ska bara höra med karln min om det är okej för honom. :) Vi ska gå och se War horse! Eventuellt kommer Linda med också. KUL!

Men nu är det snart lunch, och älsklingne min kommer hem. Pussa & krama på honom en stund. :)
Jag ska också gå på och avmaska katten. Igen. Spydde igår. Igen. Synlig mask. Igen. Suck! Jag får nog köra en ordentlig kur på honom. Avsmaska tätt 2-3ggr eller något.

Men ha det gott så länge!
Kram


Kommentarer
Postat av: Erika

Underbar bild på gullungen :)

2012-03-06 * 13:34:36
URL: http://erikashundliv.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0