Ihärdig är nyckeln

Gett mig fan på detta med vikten nu. Inte ätit något utöver måltiderna. Frukost, lunch & middag samt någon frukt därimellan. Hungrig konstant nu när magen ska vänja sig med att få i sig mindre mängder. Phu det är inte roligt! Sockerbegäret är dock mindre än väntat, vilket är skönt. :)
Casper & jag var ute på en promenad även idag. :) Måste införskaffa mig några bra Gå-skor. Går inte alls gra i dem jag har nu. Får ont i både fötter& benhinnor. Jag ska också ta mig till älsklings jobbs gym någon dag och träna magen. Jag som inte alls är något för sånt där. Men jag måste nog. Vem vet, jag kanske tycker det är kul. ;) Skönt med gratis gym iallafall!
Ursäkta att jag tjatar om detta med vikten, men är väl lite besatt just nu bara. :(

Casper har vart på bra humör idag. Så länge jag roat honom. ;) Vad uppmärksamhet de kräver ju äldre dem blir. ;) Fast det är bara roligt, då händer det ju något. Han är så duktig! Fokuserade och greppade nästan helt själv idag med. Tror knappt mina ögon. Även om det nog är mer tur än skicklighet ännu. Hihi 
Man märker av att han blir väldigt trött i huvudet efter lite hjärngympa. Först jätteglad och ivrig, sen jätteledsen för att sedan tvärslockna. Så sött. ;)
På bilden kan ni även se en annan favoritsyssla. Ligga på skötbordet och spana på hästplanchen mamma satt upp för att reta pappa Glenn. ;) hihi Han ligger och flinar som attan åt den. Helt rätt min pojk. ♥ Hästar ska det vara! Älskling mumlar var kväll att han ska sätta upp en traktorplansch istället. ;) Fniss!

Nu ska jag sätta igång med maten. Chili con carne, ris och massa grönsallad ska det bli!
Senare ikväll ska vi nog plocka ned julen. Nu räcker det med gra, tomtar och stakar för denna gång.
Ha det gott. Kram ♥


Kommentarer
Postat av: Mormor

Duktigt av dig att gå varje dag Vilken gullig pyjamas han har var det den jag köpte?

2012-01-17 * 18:40:24
Postat av: Michelle

Jag förstår att du blir fixerad vid vikten. Det är jag med, redan! Blir lika besviken för varje dag som går när jag märker att jag gått upp. Har tidigare kämpat med vikten vilket resulterade i en "lätt" variant av anorexi och 20 kg lättare efter 4 månader av svält. Är livrädd att jag ska hamna i samma visa än gång till.. Det kommer jag inte orka med. Håller tummarna för att du går ner de du vill och att det går bättre för dig än vad det gjorde för mig.

2012-01-17 * 18:53:40
URL: http://livetmeder.webblogg.se/
Postat av: linda

hej!

nä jag har oxå läst att krämer mot bristningar = ingen idé.. men det är skönt att smörja för magen har börjat klia :-S

jag gjorde ett litet inlägg i min kaninblogg om de kaninhanar jag har - kika där och hör av dig om nån är av intresse så kan vi fixa en dejt :-) här är länken till den bloggen -> http://luckyladys.blogspot.com/



vilket fint landskap/natur du har att promenera i! :)

2012-01-17 * 19:48:12
URL: http://LuckyLady.se
Postat av: Michelle

ja, det vore ju super trevligt! Kan tänka mig att man blir ganska ensam ett tag där efter att alla har hälsat på för första gången.. Ja, jag sitter redan nu och funderar på "smartaste" sättet att komma igång igen. Innan jag blev gravid så jobbade jag som bartender/servitris vilket betyder att jag gick minst en mil om dagen under ett arbetspass så jag saknar att känna mig trött i kroppen. Hoppas jag mår relativt bra efter förlossningen så att man kan få tillbaka lite rutiner. Var tvungen att sluta jobba redan i vecka 24 och efter det så har det bara blivit en lång väntan på att det ska vara över.



Ja, jag hoppas att det inte är dags riktigt än, vore jobbigt att inte få ta hem honom på en gång <3

2012-01-18 * 12:02:14
URL: http://livetmeder.webblogg.se/
Postat av: Emma | Mamma till Casper

"ska bara kolla en sak med kodningen"

2012-01-18 * 14:53:13
URL: http://nikoba.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0