Dopkort

Hej allesammans.
Fint väder det är ute idag. :)

Jag sitter dock här vid mitt gamla utslitan photoshop och bakar dopkort. Tror jag äntligen fått till ett nu. Men tryck på båda sidor osv. Blir helt okej tror jag. :) Det börjar verkligen bli i sista minuten jag gör detta så de får duga. ;)
Kyrkan & dopkalaslokal är iallafall bokade. Det känns skönt!
Casper tycker jag är mindre rolig som sitter vid datorn och jobbar. Trots generösa bus&lek-stunder. Men nu somnade han en stund. Kommer säkerligen vakna upp och vara hungrig strax. Just nu går han på 3timmars intervaller. :)

Dåliga nyheter om min spiral också. Den krånglar. Verkar som det är en livmoderinflammation på g. Hoppas verkligen mina misstankar är fel. Men mycket tycker på det. Barnmorskan ville att jag skulle komma in på kontroll imorgon förmiddag i vilket fall som helst. Lika bra att kolla på det.
Snacka om oflyt!?

Jaja, igår hade jag en mysig dag hemma hos mamma & pappa. Jag & pappa/morfar bakade matbröd till mig & Glenn och Casper följde med mamma/mormor ut på en långpromenad i vagnen.
Lillebror Emil hade fått hem fingervantar som man kunde ta till toutchtelefoner. De var verkligen coola & smarta! Bra köp lillebror. :)

När jag passerade Askersund så passade jag på att hälsa på mitt gamla sommarjobb på Text&Dekor. Min gamla kollega där ska ha barn vilken dag som helst. De hade bf 11/2 så de går verkligen i väntans tider nu.
Saknar det där stället, det var så roligt! De sysslar med visuell kommunikation, alltså skyltar, dekaler, reklam mm. Grymt kul! Hade jag inte varit så inne på grisar hade jag nog försökt få jobb inom sånt. :)

Men nej nu ska jag ta tag i köket. Plocka i och ur diskmaskinen osv.
Försöker också komma på någon mat till ikväll.

Kanske bloggar lite senare. :)
// Emma


Kommentarer
Postat av: Erika

Drygt att spiralen krånglar för dig.. Håller tummar för att det INTE ska vara livmoderinflammation!!



Kram

2012-02-21 * 16:30:26
URL: http://erikashundliv.blogg.se/
Postat av: Erika

Drygt att spiralen krånglar för dig.. Håller tummar för att det INTE ska vara livmoderinflammation!!



Kram

2012-02-21 * 16:30:52
URL: http://erikashundliv.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hoppas att det löser sig :)

2012-02-25 * 23:37:52
URL: http://doppresenttips.nu/dopkort/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0