-14 grader

Burr idag är det kyligt. När Glenn åkte till jobbet imorse så visade termometern på -14°. Burr!! Gissa om kaninernas vatten frusit fint inatt. haha.. Det är bland det värsta med att ha djur på vintern. Detta vatten!
Annars så välkomnar jag vintern. Är det vinter så ska det vara kallt och snö!
 
Stampe hade inte ätit upp sin mat inatt.. Jag har starka misstankar om att min känsla besannas inom en snar framtid. Jag fruktar varje morgon/kväll då jag ska öppna buren. Jag väntar mig att han ska ligga där stelfrusen och död. Uscha.. hatar sånt här! :(
 
Dock var det väldigt kallt här inne imorse. 13grader bara. Så nu eldar vi för fullt för att få upp lite temp. Jag bäddade ned Casper i spjälsängen för en stund sen så han har det varm och gott iallafall. Vi ska till marieberg i eftermiddag så lika bra att få honom ustövd inför det. ;)
Vi ska julhandla lite samt ta en adventsfika. Ska dessutom åka förbi norrgården och hämta lite kläder och tömma mina skåp. Det skulle jag ju gjort i fredags men det glömdes såklart bort. haha.. Jag ska passa på att lämna tillbaka två gigantiska högar med journaler också som jag haft här hemma sen i våras. ;)
 
Nu, dags för lunch!
 

Kommentarer
Postat av: Erika

Åh hoppas Stampe bara har en svacka och blir bra.
Lider med dig! <3

2012-12-02 * 14:03:22
URL: http://erikashundliv.blogg.se


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0