Konstiga utslag

Jaha då var det kväll igen då. Jag har nyss tittat på min älskade greys. :) Casper sussar för kvällen och älskling sitter här vid den andra datorn och betalar räkningar samt deklarerar tror jag.
Tog äntligen tag i min deklaration förut också. Skönt att ha det fixat! Tack hjärtat för hjälpen. ♥ Tur jag har dig när min egen hjärna inte räcker till. ;)

Dagen har gått i en rasande fart. Vi har haft snickare på gården hela dagen som äntligen fixar iordning våran trappa. Så fort den är klar ska de gå på garaget som alsrig byggdes klart av han som bodde här innan oss. Förstår inte folk som ger sig på renoveringar utan att slutföra dem. Korkat.
Men men, vi får det ju fint iallafall.

Jag & Casper har myst hela dagen som vanligt. Tänkte åka till Askersundsmarken men struntade i det. Hade  varit kul, men oftast hittar man ju inget iallafall. ;) Ville dessutom ha med min älskling, men han kunde inte komma ifrån jobbet i tid. Jaja, det kommer ju fler marknader.

Passade på att stöka här hemma istället. Bäddade sängen, spjälsängen, städade i köket osv.
Lagade poatais- och purjolöksoppa till lunch och dukade fint till älskling som kom hem för att äta. :)

På eftermiddagen sov Casper en lång lur som vanligt så har passat på att greja med bloggdesigner samt bildspelet till jobbet. Effektivt!
Sen kom älskling hem och då planetarde jag ut några nya jordgubbsplantor då några dött under vintern, sen lagade jag mat. Kycklinggryta med ris. Gott var det. :) Även om jag inte har så mycket smaksinne kvar av förkylningen. Men älskling tyckte det var gott iallafall. hehe

Men nu till en fundering. Jag har fått jättekonstiga utslag på ena armen. Haft dem över en vecka och de blir bara värre och värre. De kliar inte, men vätskar sig och gör ont. Tror jag fått två nya på andra armen. Men de är små ännu. Någon som sett liknande förr? Vad kan det vara?
Enligt 1177 ska jag uppsöka vårdcentralen. Men det känns lite fjantigt.
Tips någon?

Men nu ska jag mysa med min karln.
Godnatt på er.


Kommentarer
Postat av: Lovisa

Det ser skumt ut det där :S ser ut som det kanske är bäst att uppsöka vc iallafall så det inte blir värre <3

2012-04-25 * 22:35:53
Postat av: Victoria

Det ser ut som molusker. Det hade jag när jag var liten. Lämnar små gropar i huden när de läkt. Vet inte om man kan få det som vuxen men kanske är lika bra att kolla upp ändå! :)

2012-04-25 * 23:36:35
URL: http://vixxxxi.blogg.se/
Postat av: Sofia

Hm.. Ser lite ut som skabb! Är det så så går det iaf lätt att bota med salva tror jag.. :-)

2012-04-25 * 23:37:47
Postat av: Emma | Mamma till Casper

Svar Lovisa: Ja jag får nog ta och göra det. ;)

Viktoria: Gör såna ont? :)

Sofia: Nja, skabb borde klia, vilket dessa inte gör. :)

2012-04-26 * 11:23:57
URL: http://nikoba.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0