v 19 (18+0)

Hallå där ute!
Lite uppdatering om allt. Eller jag har igentligen inte så mycket att skriva men gör ett försök. :) Någon som är nyfiken kanske?

Nyss kommit in från trädgården. Älskling & jag har sått grönsaker. Bättre sent än aldrig, haha.
Vi ska strax åka och handla lite eftersom vi imorgon styr bilen ner mot Halland där vi ska stanna några dagar. Ska bli härligt! Minisemester! Det blir att fira Glenn som fyllde år i april (!), bjuda hans mamma på en försenad morsdagfika, samt gå på marknad. Kommer bli jättemysigt. Det är jag säker på! :) Vi ska ju dessutom hämta hem en åkergräsklippare så vi kan få lite ordning här i trädgården och slippa låna klippare var och varannan vecka.

I måndags så hade vi första avvänjningen från nya BB. Avvande riktigt bra för att ha haft en massa foderstörningar, nya stallar osv. Känns jättekul, och bättre ska det bli. :) Det var riktigt fina grisar som sattes in i nya tillväxten.
Sparade en sugga till amma till några småttingar som behöver en extra skjuts här i livet. Faktsikt inte alls så pelliga som de brukar vara. Hade en liten plutt som var helt galen på att rymma ur boxen. Hittade henne i lösdriften hos de andra suggorna flera gånger, samt hos några högdräktiga gyltor som typ var livrädda för henne när hon försökte buffa efter di på dem. ;) Haha.. hon sumpade iallafall sin chans att få gå hos amma så hon bor numera i tillväxten igen. ;) Tokiga gris!
Igår flyttade vi in gr. 6 som ska börja grisa här näst i BB1. Kul!

Här hemma börjar vi få ording. Sovrummet är iallafall så gott som klart. Är ju bara databordet som ska bort, även om det är ett tag kvar. Kontoret ska ju renoveras om först. Så här där jag sitter nu vid datorn ska spjälsängen stå sen är det tänkt. :)

Appropå bebisen. Går ju in i vecka 19 idag. Mår huuur bra som helst. Spänner i magen från och till av alla ligament som töjs ut, men annars inga krämpor alls. Superskönt, man anar ju vad som komma skall. Känner fortfarande bara av fladder i magen. Väntar ivrigt på lite riktiga buffar, vilket också älskling gör. ;) Kanske har livmodern i framkant, kan ju vara svårare att känna då.
 Det får vi se på tisdag när det är rutinultraljud. Vi är så exalterade!! Äntligen ska vi få se vårat underverk igen! Hoppas allt är bra med henne/honom bara.

Ja det var väl lite iallafall. Funderar över om det är något ni bloggläsare skulle vilja att jag tog upp här i bloggen? Frågor/svar? Jag vet inte, men någon kanske har något tips som kan hjälpa mig att komma igång igen nu under min bloggtorka. Hm.. skriv en rad då vettja. :)

Ni får ha en underbar helg! Ska försöka blogga lite från Halland.
// Emma


Kommentarer
Postat av: M

Skulle vara kul om du kunde ta lite bilder på huset, både utifrån och inifrån samt eran trädgård osv, ni verkar bo så fint till :)

Och så väntar vi förstås med nyfikenhet på att du ska skriva om ultraljudet sen när ni har varit på det! :)

2011-06-02 * 21:40:11
Postat av: the flintgirl

Kommer ni kolla upp könet på bebisen, och har ni funderat på namn ännu? :)

2011-06-04 * 09:39:16
URL: http://theflintgirl.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0