Godmorgon

Det blev visst inget inlägg igår. Vi fastnade i soffan på källen framför filmen Eva&adam. Det är ju för härlig. ;)
Jag lagade som vanligt mat till oss. Jag har ju slutat gå på recept so jag nämt tidigare. Igår fick jag till någon form av kasslerröra med grönsaker. Det var såå gott!
Jag kunde inte låta bli att gå ut till landet och hämta färsk dill att ha i. Det är så himla mysigt att gå ut på källen medan maten står och kokar på spisen och hämta sin egenodlade mat. Äen salladen är hemodlad såklart!
Nästa år ska vi ha ett dubbelt så stort land! Älsk ska ju ta hem traktorn och dona i höst. ;)

Men som sagt, jag målade ju spjälsängen igår också. :) Eller ja det är undersidan kvar. Satt först ute på gårdsplanen men det kom in ett oväder som bestämt sig för att dra över oss och vräka ned en massa regn i fem minuter för att sedan försvinna spårlöst. Så jag flyttade in i pannrummet. ;)

Min underbara karl tvättade v70n både ut -och invändigt. Så fin ble den. :) Inte tvättad ordentligt sen gud vet när. :) Så det var ju kanon!
Idag håller han på med att stapla in ved. Ska gå ut och hjälpa till sen. Dock inte så smidigt nu med magen ivägen. Vi får se hur bra det går. Något kan jag säkert bidra med.

Ibland så känner jag mig elak som är gravid. Att jag inte kan hjälpa till så mycket som jag känner att jag borde. :( Att hjärtat får ta allt slitgöra. Men efter natten med de onda sammandragningarna vågar varlen Glenn eller jag låta mig göra något som kan trigga igång det igen. :(

Imorse sa iallafall bebis godmorgon till pappa. :) Han låg och strök mig på magen och då kom det en stor buff. :) Hihi så mysigt! Jag älskar när han också får känna de små sparkarna och få vara delaktig i våran bebbe.
Jag kan ju gåoch mysa hela dagarna liksom.
Det är så mysigt att tex gå på stan och känna en buff eller två som bara vi vet om. Våra små hemliga samtal. :) Hihi Men vi saknar dig faktiskt lilla sprattel. Hoppas du mår bra där inne :)

Nä nu måste jag nog sätta fart.


Kommentarer
Postat av: Jossie - Mamma till Edvin

Usch jobbigt att du redan har det jobbigt i din graviditet. Jag mådde huuur bra som helst och kunde göra allt som innan (dvs. jag som bar matkassarna osv hihi). Hade lite svårt för människor som var gravida som "åååh-jade" sig över att de inte kunde göra saker utan att deras killar fick göra det åt dem istället, men som sagt alla har ju olika graviditeter... Hoppas det inte blir för jobbigt för dig bara! Är så nyfiken på vem som gömmer sig i din mage :)

2011-07-16 * 12:39:00
URL: http://jsantinelli.blogg.se/
Postat av: Anonym

Svar till Jossie: Jadu, inte lätt. Tycker att det jobbiga kommit nu senaste veckan. Mår jättebra igentligen. Lite trött bara. Men rygg/höfter tar kål på mig. ;)



Dessutom har jag en överbeskyddande karl som inte låter mig bära matkassar osv. ;) hehe



Ja vi är hur nyfikna som helst också! Men det är nog en liten kille. ^^

2011-07-16 * 13:09:24


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0