2 november | allt om inget

Hej gott folk.
Sitter här med sjuhelvetes mensvärkt. VAD har vi tjejer gjort för ont för att behöva utstå detta?! Fast ioförsig får vi vara med om det fantastika som det faktiskt är att få bära fram ett nytt liv inom oss. Så igentligen så ska man inte klaga, men inte kul att ha ont. :( Förr när jag käka p-piller hade jag aldrig ont, men nu.. nu jävlar. Suck.

Igår kväll somnade jag klockan nio. Skönt som fan att få sova ut. Så nu är jag ritkigt pigg för att ha jobbat hela dagen.
Var ganska lugnt i BB, bara fyra suggor som grisat. Dock hade en dragit på sig en rejäl juverinflammation. Kraken hade nästan 40 graders feber och mådde inte alls bra. Hoppas febern har gett med sig lite imorgon.

På eftermiddagen så satte Theresa och jag igång med att godkänna gyltor. 150st småtjejer att gå igenom. Det är bland det träligaste som finns! Kräla omkring på alla fyra i slaktsvinstallet och räkna spenar och kontrollerna extriör. BLÄ! Men men bara att tugga sig igenom det. SKönt att få det överstökat. På torsdag ska vi kastrera. Inte kul det heller .. höhö vad negativ jag är. ;)

Men nu ska jag inte tråka ut er mer!
Tjing!
// Emma


Kommentarer
Postat av: Priik

Du tråkar inte ut oss, tycker det är intressant att få läsa vad som händer på norrgården och hur det går för dig. Alltid kul att följa en kvinnerstaelev :)

2010-11-03 * 10:23:15
Postat av: emelie

ja, denna jääävla mensvääärk!! HATAR den!! och inte ens karlarna kan förstå oss.. dom bara narrar oss... fan ta dom... ;)

men jag fick bättre mensvärk när jag började med P-plåster!! :D underbart. nu kan jag jobba så länge jag knarkar Ipren! Innan fick jag ligga hemma dom tre första dagarna! det SÖG!!! =(

2010-11-03 * 16:24:35
URL: http://dansantakossan.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0