14 maj: andlig & sådär

Hej gott folk.
Tack för alla fina kommentarer jag fått av er.
Inte hunnit svarat då jag inte vart online på hela dagen i stort sätt för imorse for Emil & jag till marieberg och shoppade lite. Blev en tur till apoteket för att hitta lindrande åt min handled som gör så himla ont. Fått någon inflammerad muskel elle rnågot, har jätteont men kan inte komma på att jag gjort något. hm.. ?
Sen blev det lunch där ute med. :) Var grymt mycket folk ute, kunde inte fatta varför fören mamma påminde mig om att det var klämdag ;) haha Ibland tänker man ju inte längre än vad näsan räcker..

Hittade även ett par utemöbler till uteplatsen. Äntligen! Köpte bord & två stolar då vi inte visste om vi fick plats med fler men det får vi absolut så blir nog två stolar till. :) Lite längre fram. ;) Blev iallafall fint. :) Nu ska bara krukor inhandlas så jag kan piffa lite med blommor.
Jag har också sått gräs och haft på ett ton gödning på hela gräsmattan ;) haha Perfekt väder idag för sånt. :) Regn regn regn! Nu gror det fint på alla åkrar :) Tur detså vi får bröd i höst också ;)

Sen skulle Emil åka ut med bror sin och fiska så tog en tur hem till familjen. Där pratade jag med en vän till familjen som är väldigt andlig av sig då jag hade lite frågor om det att Christina trodde att jag hade några andar med mig. Ylva snappade upp att jag definitivt har några med mig. Hon kände av min mormor bla. Hon följer både mig & min bor och såklart mamma. Jag verkar vara väldigt mottaglig för andar enligt ylva vilket jag känner mer och mer. Ska bli kul med christinas kurs. :) Ylva tror att jag har en jättegammal själ.. vilket förklarar allt jag ser och känner .. men mer orkar jag inte skriva. Inte så många som tror på det ändå. ;)

Hälsade även på syster netha med familj. Blev en massa prat om både det ena och det andra. :)
Hann hälsa på syster Ltta en snabbis också. :) Härligt att träffa familjen. <3

Hoppas kunna ta mig ut till Sleipner imorgon och rida lite. Känner mig taggad för det. :)
Nu ska jag umgås med Emil.
Kram på er!

//Emma



Kommentarer
Postat av: Lovisa

Det blev jättefint med möblerna :) Skulle också behöva ett par till våran lille balkong ;D hehe..



Skönt att umgås lite med familjen ibland :)

2010-05-14 * 23:30:04
URL: http://nikonda.blogg.se/
Postat av: Jossie

Ouh Yeah! Märkte också att det var EXTREMT mycket folk ute undet fredagen. Jag gick till Biltema, och det var överfullt på parkering vid lunch-tid. Höll ju på att bli överkörd nästan (kändes åtminstone som det) xD Vilka fina möbler ni skaffat! Vi funderade också på sådana, men inget blir gjort för vi har ingen lust just nu. Har ju inte ens fått iordning på vårat sovrum än, så sover i vardagsrummet fortfarande. Ingen soffa har vi heller. Aja. Det blir nog bra tillslut. Kram på dig!

2010-05-15 * 15:16:18
Postat av: joline

hejsan emma:) jag är medlem på s.s och jag har nämligen skrivit ett mejl till dig. du skulle inte kunna logga in på s.s och svara på det?=) /mvh [email protected]

2010-05-15 * 16:29:27


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0