26 juni | trött & sliten

En trött och sliten Emma som sitter och loggar nu måste jag till att säga. Jävlar vilken huvudvärk jag har! Nej jag är inte bakis, bara i obalans med sömn och vettig dricka. x)
Gårdagen igår var bra. Lugn och skön med trevliga människor. Lagom till att jag började känna av den "snälla" drinken jag fick så ringde binas brorsa och behövde hjälp med en katt som låg & födde. x) Varför hamnar jag alltid i efterbörder ? xD Dot't get it! Men det gick bra iallafall. :)
Smilla var med såklart hem till Bina. Bina & hennes familj bor ju på landet så Smilla har fått springa av sig tillsammans med deras 5månaders rottisvalp Sammy. :)) Hon verkade väldigt nöjd med läget och hade säkert mer än gärna stannat där. ;)

Vi stannade hos Binas brorsa ett tag efter att vi käkat hemma hos henne. Han och hans tjej vaktar en bekatns hus, eller ja herrgård! Så jävla fint hus!! men såklart fick jag genast någon/något efter mig som ville ha uppmärksamhet. Kunde inte gå in i vissa rum alltså. Inge kul det där..
Sjukt coolt hus iallafall. Hon som bor där verkar vara stenrik. Bioanläggningar, biodukar, dyra möbler osv. De hade tillomed pool. Som igår var iskall! Enligt mig iallafall. ;)

Sen åkte vi hem och kolla på film till klockan 03.00 eller något. Jag somnade som en gris i fotöljen. x) hihi guud vilka osammanhängade texter jag ger nu. Men jag skyller på huvudvärken. Grymt trött. Nyss sovit några timmar. >.< Måste börja vakna till. Ska ta en dusch och sen kanske klippa gräset lite. tråååk!

Tack alla som hälsa glad midsommar tillbaka förresten. ;)
Ha det bra och hoppas alla hade en bra gårdag! //Emma


Kommentarer


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0