29 december | livstecken från mig

Hallå hörrni.
Vart lite dåligt med uppdatering nu i ett par dagar. Varken haft tid eller ork för att skriva, faktiskt. :)
Men nu kände jag för att kladda ner ett inlägg. Så håll till godo kära läsare.

De senaste dagarna har tillägnats åt jobbet. Dessutom umgåtts en del med Erik. Alltid lika trevligt. Även om ens dygnsrytm ställs helt fel, så igår var jag helt död efter en dålig natts sömn. :P Det resulterade i att jag däckade i soffan efter ett par mackor när jag kom hem från jobbet. Där sov jag fyra timmar (!) innan jag masade mig upp, fodrade djuren och sen la mig i sängen och sov ända tills imorse när klockan ringde. Helt utmattad. xD Tur man är ledig imorgon så man kan sova ut då med. :P

På tal om i morgon ska Ida & jag röja på Marieberg. Försöka hitta något kul att ha på sig under nyår. Hoppas det inte är fullt så mycket folk! Hoppas på en trevlig fika med. <3 Hihi

På jobbet går det väl bra. Slut på all jävla diarré i BB nu iallafall. Sista grisen dog igår förhoppningvis.
Så nu är det bara att få suggorna att äta så mycket som möjligt så smågrisarna blir stora som hus vid avvänjning! Måste ju kompencera upp att det är så få grisar per kull nu. Kommer bara att avvänja 9smågrisar/sugga antagligen. :( Skitomgång! Den som började så jävla bra. Dumma dumma dumma e-coli bakterier!!

Okej, förklaring till bilden då. ;) Var tvugna att flytta upp några förstagrisare som ska grisa väldigt tidigt i nästa grupp. En sugga vägrade gå framåt, så Theresa sprang och hämtade pick-up'en och knuffade henne framåt. ;) Knäppt men effektivt!

Två av de andra suggorna var helt jävla dampade och sprang kors och tvärs över gårdsplanen. Jag fick jaga efter den ena suggan i tio minuter innan hon kom på rätt köl. Både hon och jag for omkull på isgatan som blivit på stallplanen. Resultatet blev ett ont knä på mig och en trött sugga. Buhu.. :( Det ska jag komma ihåg 3210! Men ger du prickiga och fina grisar är du förlåten! För i nästa grupp har vi förutom henne ett flertal hybrider som är seminerade med duroc!! wiiie vad kul med lite färgade grisar!

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen laga lite mat. Mot örebro ikväll.
Ska också ringa på en häst som jag ska åka och titta på. :) :)
På söndag kommer Glenn och hälsar på igen. :D
// Emma


Kommentarer
Postat av: emelie

Hum... jag hänger inte med riktigt... Vem är Glenn!?? Nya kärleken?? ;)

2010-12-29 * 22:15:41
URL: http://dansantakossan.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0