9 november | kurs i katrineholm

Stress stress stress idag på morgonen med att hinna klart atta rutiner innan theresea kom och hämtade mig halv elva eftersom vi plus två stycken från Falla gård skulle till katrineholm på lrf konsult. :) Föredraget handlade om behandlings och vaccinationsrutiner för gris. :) Intressant faktiskt och han som pratade vad dutkig. Dock lite hoppig i sina ämnen. Från svininfluensa till kastrering till vaccin till kanyler till kastrering till vaccin .. xD Men som sagt intressant. :) På onsdag blire föreläsning tillsammans med chefen inne i örebro. Någe om framtagning av egna gyltor tror jag. ;)

Något som kom som en överaskning idag var att den ena av tjejerna från falla var elin gustavsson från förra klassen. :D Grymt kul att snacka om både det ena och andra. :)) Så vi lär ju ses igen eftersom hon är anställd på falla. :)

Imorgon ska jag försöka hinna boka stransport och ridbana, för att sedan ringa jonas. är inte alls sugen på detta! Sen ska jag träffa ida imorgon också. :)) Tänk vad härligt om man jobbade halvdag och fick sticka ut och rida >.< mina hästar försummas! Inte bra! ge mig lååånga ljusa dagar tack.

Gonatt.
// εmmα


Kommentarer


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0