3 november | jobb & uppkörning

jaha då har man jobbat idag igen efter långhelg. Var faktiskt helt okej att komma tillbaka. :) Börjar väl bli lite engaerad nu. Sen är det jävligt skönt att veta att man inte komme rhem med träningsvärk var och varannan dag för nu börjar kroppen verkligen och vänja sig. :) That's nice!
Blev smått överaskad imorse dock när jag kom och såg på schemat att jag gick halvdag, och likaså imorgon. det är ännu mera NICE! ;) Så imorgon har jag planerat med Ida att sticka ut och rida. :)

Fick vaccinera typ 80 gyltor idag och sprutan är tydligen fel (eller så gör jag fel) för det gick åt för få doser så får göra om skiten imorgon, men då ska det banne mig bli rätt! grr..

Sen måste vi gratulera älskling som klarade uppkörningen av körkorttet idag. :D tuvärr kuggade han teorin igår men det tar han igen på måndag. :D Håller tummarna för dig bubben! <3

Jonas ringde förut, alltså aegirs ägare. Ville veta hur det går och så. Som det ser ut nu kommer han och hälsar på till helgen eller nästa vecka. Så om någon vill låna ut en hästtransport till en lugn och snäll aegir så blir jag gladast <3 ska åka och ha lektion med jonas ute i sannahed är det tänkt. Kanske kan svänga förbi där imorgon eller någe. :/ Har ju inge telefonnummer det. De som följt med ett tag kanske förstår att det är där aegir stod förra vintern när jag red honom. :)) Eller så blir det en hos en annan isistjej fast gillar henne inte men hon är billig att hyra banan av iallafall. Vi får se.

Nu ska jag snart sussa oh drömma om mina grisar ;)

Kommentarer
Postat av: Lovisa W

Skönt att träningsvärken har släppt iaf :) Grattis till Emil! (Y) :D Det går säkert bra nästa gång!



Va kul att Jonas kommer å hälsar på :D hoppas han tycker det har gått bra för er :)

2009-11-04 * 12:49:04
URL: http://nikonda.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0