2 november | smått och gott

Nu var det ett tag sen sist, åter igen. orkar verkligen inte blogga nu för tiden. x) Men får väl skriva ihop ett långt inlägg som vanligt eller någe. ;) Ni är ju så söta ni som följer bloggen troget dag ut och dag in.

ja nu är det ju november, sjukt vad tiden går. Snart ett halvår sen man tog studenten. Det är rätt sjukt att tänka på. men livet rullar på. På torsdag skriver emil och jag kontrakt på en lägenhet här i kumla. Usch kommer bli rörigt men såå bra att få eget! Med oss kommer vi ha två tamråttot som är på väg. ;) Våra nya bebisar. De är väl leveransklara om några veckor förhoppningsvis och inredning av buren är i full gång. ;D

Jobbet går bra. Trivs himla bra trots slit och titiga mornar! var ju själv mån-ons förra veckan och då lixom lossade många saker som jag tyckte var tungt och svårt. Att jag sen inte pallar utgödslingen och fick det att havirera behöver vi inte tala om. xD Tog väl bara en halv dag att få igång allt (A) ops. hehe
På tisdagen hjälptes chefen och jag åt att kastrera alla kullar. jag råka skära upp ett brock så tarmarna for ut. blö. men var lätt att sy ihop som tur var hehe. ops igen ;)
men som sagt annars flyter allt på. :)) vart ledig sen i fredags så imorgon är det nya tag som gäller. :) Hoppas jag slippe rmin huvudvärk jag haft några dagar nu. :( sen måste jag försöka få tid att vaccinera mig mot svininfluensan. vill inte men måste.. . bajs.

på hästfronten känns det toppen! Hinner knappt rida på veckorna nu då det blir mörkt så fort men så fort jag slutar tidigt eller har tid så far jag ut. Storm är väl den som blivit riden minst nu men men. Känns toppen med aegir nu. skiterärligt i töltträningen ett tag nu och lägger fokus på de övriga gångarterna. går som en klocka i både trav och skritt nu. så mjuk och harmonisk! Idag när jag var ute och red med ida så var han såååå fin! Ida red puke vilket gick kanobra!
Storm spände vi för vargnen och körde en sväng. :)) tjockisen tyckte nog det var skönt att komma ut då han gick och frusta så nöjt så. ^^

Justja! Eftersom alla tjatar om detta med "naturlig" ridning då man varken har sadel eller träns så hoppade jag upp på puke och testade det på banan idag. xD han fattade nada av mina försök att svänga med enbart vikthjälperna. xD haha men det ska vi öva på! hihi nyttigt för oss båda!

nä nu orkar jag inte skriva mer :o ska göra lunchlåda tills imorgon och sen sussa. ha det toppen!


Kommentarer
Postat av: Jossie

Kul med lägenheten! :D Som sagt, vi skjuter upp på våran Kumla-flytt ett halvår, men sen kommer vi säkert stöta på varandra på stan eller nåt haha xD Tycker också tiden går så otroligt fort. Liksom 58 dagar kvar av detta året. Det är ju ingenting.. Förresten, kul att du blogga nu. Brukar gå in o kolla varje dag! ;) Ha det toppen! Kram

2009-11-03 * 10:22:25
Postat av: Lovisa W

Va roligt med lägenhet! :D hoppas ni kommer trivas!



Det händer lite för dig iaf :) Nu väntar jag spänt på att my darling ska komma hit, längtar så mkt så du anar inte!! :D Gud va kul de ska bli!! Det pirrar i hela kroppen på mig xD haha!!

2009-11-03 * 18:56:44
URL: http://nikonda.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0