8 juni

vilken jävla dag! fy fan!

Började väl bra, drog till stallet vid elva och började måla klart hinderbommarna innan hovslagaren skulle komma. han kom vid tolv och började sko. astrevlig är han. ska lätt sko aegir mär han kommer. snackade om det igår med honom. :)
Puke hade påbörjan på hovröta på vänster fram men det var ingen fara nu när han kunde klippa bort allt. puh, snacka om tur. det sista vi skulle behöva nu. :)
Justja, provade de nya bootsen på honom i hagen så han skulle "få gå in dom", stakcarn fick panik över det läskiga sakerna som klamrade sig fast rutn hovarna och backade i panik och for runt i hagen ;) men sen gick det bra hehe, lyfta snyggt på benen ;) ska bli spännade att rida med dom haha, på onsdag kommer även johanna så ska vi testa ett par bakskydd till honom så han slår i någonstans när jag rider, främst på banan. så ska vi provhoppa de nya hindren också. :)

det var den bra delen av dagen..
sen for jag och lämnade emil vid lidl. skulle på nån kurs. hämtade upp honom en timme senare så ville han ut och fiska så jag tänka okej. linda skulle ju inte komma hem fören efter fem så kunde lika gärna göra något vettigt av tiden. ja jävla vettigt dte blev!
Åkte ut mitt i ingenstans vid kvismaren. typ ekeby. då lyckades jag på någon mirakulöst sätt låsa in NYCKELN till bilen! så där stod vi, mitt bland en massa åkrar, en traktor som slog vall och några fåglar. panik!
och eftersom jag har en volvo v70 årsmodell 04 går det inte att komma in i bilen utan nyckel, bryter man sig in går startlåset ingång ovh bilen går inte att starta. slutade med att vi fick traila bilen till örebro. nyttigt då backen och handbromsen låg i. knaka fint i växellådan.. blev idiotförklarad hela jävla eftermiddagen + kvällen där det slutade med bråk hemma. flydde till syster. orkade inte.
får bilen imorgon efter lunch då en extranyckel kommer till rejmes i askersund.. hoppas växellådan höll. drömt mardrömmar hela natten och trasiga bilar och icke fungerande handbromsar. :( hoppas den är hel! annars är jag utan bil! :(

jaja, det var min ljuvliga dag det..
// Ämma


Kommentarer
Postat av: alexandra

usch va tråkigt :(

2009-06-09 * 11:33:27
URL: http://alexandrasofiadahl.blogg.se/
Postat av: Agnes

stackars lilla bil :((

2009-06-09 * 12:43:48
URL: http://nikonian.blogg.se/
Postat av: alexandra

kommer sakna dig med stumpan :(

2009-06-09 * 13:57:46
URL: http://alexandrasofiadahl.blogg.se/
Postat av: Amanda

oj jaha de va de som hade hänt :O

Henrik råkade låsa in bilnycken i mammas gammla toyota XD tur var så finns de inte AC och de var mitt på dan och vi skulle bara rusa in i en affär och köpa ost X) så henrik hade rutan nervevad 3 cm :P så med en pinne lyckades han (!!) sjukt nog få upp dörren med knappen som öppnar/låser vid handtaget xD

2009-06-09 * 14:35:24
URL: http://coozie.blogg.se/
Postat av: Ida

fy bövelen =(

2009-06-09 * 22:44:07
URL: http://kinesbus.blogg.se/
Postat av: Sandra

Men duktigt emma XD

2009-06-18 * 20:47:23
URL: http://ostlundh.blogg.se/
Postat av: Lovisa W

usch vilken dag :(

2009-06-21 * 19:40:46
URL: http://nikonda.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0