13 juni

Vart tog dagen vägen??
Gick upp vid kvart i nio och tog bilen till stallet där jag mötte upp monica och fanny. Monica tänkte rida med idag. :) med lilla fanny bakpå sadeln i en sån där vad det nu heter. xD skumpigt för henne bakpå storm bak xD hihi
efter många om och men kom vi iväg runt kvart över tio. :) Visade mig en ny väg som sammanlagt är 12km lång. Tog över tre timmar för oss att ta oss runt den men vi skrittade bara eftersom fanny var med samt att monica fick hoppa av ett antal gånger för att fixa till sadel, barn och div annat. :) Sånt som kan hända lixom.

Men en kanonfin väg men varierande terräng och mentala hinder som kossor och andra hästar ;) Oj vad puke brösta upp sig när vi var tvungen att passera en hage med stora biffiga kvigor xD Men han gick kanonfint idag, något uttråkad att bara få skritta men det ser jag bara som något possetivt.

är nu iallafall redigt trött efter så lång tid i sadeln! :O Det tar fan att bara sitta och skritta. *ont i baken*
Imorgn ska jag åka in till örebro och kolla en ländtäcke hos en tjej. :) Sen tänka jag försöka hinna med att åka ut och markarbeta puke lite. hm, kanske knalla bort på ängen eller någe. :)

Jaja, nu ska jag hoppa in i duschen. :)
// Ämma

* puke och jag idag *


Kommentarer
Postat av: Johanna

snygga benskydd ;)

2009-06-13 * 21:47:11
Postat av: Johanna

hör av dig om du behöver fotograferas imorgon, om vädret tillåter (A)

2009-06-13 * 22:06:17


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0