Fågel i praktik

Sitter i skolans djurhus just nu och har rast. Vi har profelering i 6veckor framöver och jag har burfåglar och körningmed häst som val. Denna vecka har vi bra burfåglar och idag är det heldag i fågelhuset. Så nu på morgonen har vi matat och städat åt alla fåglar. :) Här på bild är våran ena amazon doris. :)

Nu efter rasten ska vi sätta upp en holk åt våra rosahuvade dvärgpapagojer som valt att lägga ägg en aning olämpligt. mellan burarna .. de har bitit hål i nätrn och krypit ned.. *suck* aja vi ska upp och leta reda på deras holk och förhoppningsvis tar de hand om äggen efteråt. när vi flyttat på dem. skulle vara kul att få ungar på dem. :)

dessutom är det typ 4par undelater som ligger på ägg nu så hoppas det blir lite bäbisar där med! :D vi hoppas på att ett av paren som haft äggen ett tag ska lyckas kläcka dem så att vi kan sno ungran och prägla dom så vi får lite tama fåglar. men vi får väl se. :)

under profeleringen ska vi också bygga ett duvslag, alltså ett hus där duvorna kan bo i och sen ska de flyga helt fritt runt skolan. :) hoppas det blir bra, bara det att lärarna ska köpa in matrial så vi kan börja bygga >.< men men det fixar sig!

Nu ska jag knalla vidare! tack för alla kommentarer igår! Fortsätt så godingar! <3
//ÄmmA




Kommentarer
Postat av: Magda

Hej!



Va kul att de är så många fåglar som har lagt ägg! :D

Skulle vara jätte kul om alla får bäbisar :)

2009-02-03 * 12:35:18


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0