21 april

Nu mår jag bättre. Ibland är det inte lätt med kärleken. Usch orkar inte ens förklara. punkt.

Aja igår så blogga jag inget. Hände inte så mycket. For till örebro vid halv 8 och lämnade av syrran på universitetet sen ut till kvinnersta. Lämnade fåglarna i djurhuset och stack upp tillK-huset och skev på projektarbetet. Trååååk.
Sen åkte jag och Linda till marieberg för att köpa råttfoder. Usch verkligen dåligt utbud på sånt. Jag passa på att köpa lite fågelmat med frukt i då mina små är dåliga på att äta det ;) De behöver allt lägga på sig lite. :) Köpte också en godisstång och en leksak. :P usch vad jag skämmer bort!

Försökte också skämma bort mig sjäv också och åkte till Till Häst för att köpa vårridskor men finns inte såna jag vill ha :(
åkte därför till kaias i kumla men inte heller där hade dom det jag sökte :( Men där hitta jag istället en luvtröja jag inte kunde låta bli xD (500spänn borta) haha
Ända från USA kommer den *skryta* haha xD aja skön var den. ^^ Typ en häst på sen en text. :P Minns inte vad det står på den o.O *minnesförlust och orkar inte gå och titta* xD och nej den är inte så fjollig som den låter ;)

Men idag så var jag hemma. Tänkte åka men palla inte :P
Så älsk och jag gar slappat, åkte ut till nord/sydhavet och tog en promenad på 2.8km samt kasta lite med spöt. :) Var himla mysigt <3 När vi väl var hemma sen så laga vi god mat. :)

Sen kom Linda hem och vi drog till stallet. Linda var trött och hängig så jag tyckte vi skulle byta hästar vilket fick henne på bättre humör ;D Så jag red lille storm och hon puke. :) Gick kanon för oss båda dock kändes det lite konstigt att inte rida på min puke :O. Tog en lång tur på över en timme idag och rejsa av hästarna då de stått sen i fredags :P superhärligt!
Hästarna var lagom trötta när vi kom hem. :)
Fodra kvällsbetfor och fixa inför morgonfodringen sen for vi hem. :) Nu är jag sådär skönt trött :)

Nu väntar jag på att älsk ska komma hem från brickebacken där han hälsat på mor sin. :) Ha det toppen alla!
//Ämma

* Halvgammal bild på mig & Stom *

Kommentarer
Postat av: Lovisa W

Va skönt att du mår bättre iaf :) så ska det låta! :D <3 Har dom bra saker på Kaias?? söker en bra ridjacka men den ja vill ha kostar typ 500-600 spänn och den finns på horze.se xD

2009-04-22 * 11:35:39


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0