Grisstämma 2012

Idag var det dags för första delen av Grisstämman 2012 som går av stapeln här i Örebro. Igår var det alltså öppet hus hos oss på norpig. :) Jättekul med allt folk. Vi var nog 200pers minst. Kul att träffa andra grisfantaster. Både nya och gamla ansikten!
Fick beröm för mitt bildspel dessutom. Kul! Dessutom hade några hittat till grisbloggen också och tyckte dne var fin. ;) Längtar tills den är igång igen!
Fick springa runt med en kritvit tröja med Örebro Läns Grisföretagare som logga samt namnskylt med namn och att vi kom från Norpig. Stiligt. ;)

Det bjöds på god grillad mat, med världens godaste potatisgratäng! Mums! Samt sallad och tillbehör.
Till det var det musik. Vet inte om det vart dans senare på kvällen? Vi åkte hem runt nio eftersom mamma & pappa var barnvakt och inte skulle behöva sitta hemma hos oss så sent. Hade gärna stannat längre men så är det att ha barn. :) Dessutom saknade vi vår lille pojk. Vart en lååång mysstund när vi kom hem. ♥

Imorgon fostsätter stämman inne i Örebro med föreläsningar och sen en finare fest på kvällen. Jag är bjuden men vet fortfarande inte om jag vill gå. Hm..
På tisdag ska de ut till Glenns jobb och kolla på biogasanläggningen osv sen är det också mer föreläsningar om diverse grisrelaterade ämnen.

Ikväll var det också big brother-final. Helt klart att Hanna J var rätt vinnare. :) Henne hejjade jag iallafall på.
Men nu ska vi sova! Godnatt.


Kommentarer
Postat av: suzette

klart du skall gå :) God mat säger man väl inte nej till :D

2012-06-04 * 12:35:51


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0