22 april: kort inlägg

Ja idag får det blir det ett kort inlägg bara. Jag har inte så mycket att berätta.
Jobbade till tolv, ställde upp alla suggor i BB på morgonen. Nu är våran tjocka bruna gris Zalsicha inne för grisning för första gången. hihi! För ett år sne var hon en liten söt bebis själv. :) Hoooooppas hon får färgade småttingar!

Sen åkte jag ut till stallet. Hade först tänkt att rida men blev lite kontaktövning nere på ridbanan istället. Fast kunde inte låta bli att hoppa upp och rida utan någonsting. Haha vad jag suger på att ge rätt hjälper. ;) Aegir gick runt lite som han ville med mig. ;) Konsigt nog gick det bättre att styra i traven. hm.

När jag kände mig klar med aegir tog jag in Storm också så han fick springa av sig lite. Dock var han mest sur på mig som tvingade honom att springa ifrån honom. Han ville bara stå och pilla på mig. ;)
Stretchade honom också i bog och så eftersom han är så stel. Han verkade ritkigt nöjd med det. :) Några protester där det säkert sträckte extra mycket men annars inga problem. Sen satt jag i hagen och bara umgick med dem. Aegir 20m bort men ändå. ;)

Sen har jag ev. hittat en häst. En äldre vallack som står i avesta. Tror faktikskt jag ska åka & provrida. Önskar jag hade råd att leta lite i de övre prisklasserna. Hittat massor med fina hästar som ligger runt 30.000 kr men känner att jag i nuläget inte kan lägga det på en häst .. :( Tänk om man vore miljonär.

Men nu ska jag återgå till soffan. Helg för mig nu. :)
// Emma



Kommentarer
Postat av: Lovisa

Gud va kul med pållen :) Jag tyckte han såg suuperfin ut! Tycker också du ska åka och provrida ;)

2010-04-23 * 08:36:06
URL: http://nikonda.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0