13 maj

Förlåt min inaktivitet. Det är bara för mycket just nu. Orkar inte ens vara mig själv längre.. allt och alla blir lidande. Känns som alla tjatar om allt och inget. Jag orkar helt enkelt inte mer, bryter ihop hela tiden och vill bara ge upp och gå och sova. Sova ja, tänk när man kan få tillbaka sin normala sömnrytm. Lägger mig typ nio varje kväll men vaknar varje dag precis lika trött som om jag inte sovit. Inte känt mig utvilad på flera veckor, det tär.

Vill till hästarna men tiden finns inte. Det är bara plugg plugg plugg. Det tar aldrig slut! PÅ knappt två veckor ska jag hinna med fyra prov, två redovisningar, en hemtenta samt två inlämninguppgifter. Säkerligen har jag glömt något.. Första provet är i morgon, orkar inte ens plugga till det. Det får gå som det går.

Känner mig helt trasig, helst sjukt. Ida läste mitt "dagens motto" idag där det stod "arbetsuppgifterna hopar sig, och du känner dig stressad. Överväg allt, skilj på viktigt och oviktigt". Hm.. känns lite kusligt eftersom det stämmer. Men hur vet man vad som är vitkigt och oviktigt då? Suck.

Aja, snackade iallafall med agges ägare idag. Lät som att det var okej för ahns del men han skulle gärna vilja träffa mig. Funderar på att ta med mig några kompisar och bila upp till dalarna och hälsa på och följa med på deras turridning, sen skriva kontrakt och åka hem igen. :P Vilka är på?

Fick även svar från haflingerns ägare. Tydligen hade någon redan vart och kikat på honom och dom skulle nog ta dom. Så det är nog kört. Aja har ju agge <3

Nu ska jag väl sätta mig och skriva klart om celler eller någe..
//Ämma

* det var kosläpp på kvinnersta idag *

Kommentarer
Postat av: Linda

Usch då.. :( Ja det är tufft nu, men du kommer att klara det :) Det vet jag! Jag skulle gärna haka på till dalarna ;P bara du säger till :)

2009-05-13 * 17:54:33
URL: http://pravada.blogg.se/
Postat av: alexandra

haha, det tog nästan död på mig. men som sagt äntligen över!

2009-05-13 * 19:25:01
URL: http://alexandrasofiadahl.blogg.se/
Postat av: Kim J

bläe va jobbigt med alla prov som kommer såhär i slutet :S

2009-05-13 * 21:27:38
Postat av: älskling

jag vill med om jag får om det int eblir fullt men med skolan löser sig det kommer gå bra bara du tar det lungt :P älskar dig

2009-05-13 * 21:59:05
Postat av: Amanda

tur att de inte är länge kvar på skolan :) hade oxo grymt svårt i slutet på gymnasiet. och fick magkatarr på de ;) tack gode gud då att henrik har haft de ofta förut och hade mediciner åt de! hoppas de går an med Agge. Hade ja bott hos dig skulle ja hängt på :)

2009-05-13 * 22:06:57
URL: http://coozie.blogg.se/
Postat av: AM

Hej hopp stumpan, bara ta ett djup andetag och hugga in... se det så här snart är det över ni ska ju straxt rusa ut i vuxenvärlden där kommer det oförbereda prov hela tiden.. vet att det kommer gå bra för dig!

Dalarna tja varför inte när åker vi?

2009-05-14 * 08:06:04
Postat av: Lovisa W

gumman då :( du får komma hit så kan vi slappa tillsammans <3 behöver också slappna av ett tag :/ visst nu ligger jag här med ett sår på magen men de gör ja ju inte frivilligt :( men du klarar det här Ämma <3 Vi SKA ta studenten! det är inte långt kvar nu :) kom igen, kämpa!

2009-05-16 * 11:57:35


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0