4 Januari

Jag vet inte hur många gånger jag försökt sätta mig ned och skriva ett inlägg de senaste veckorna. Lika många gånger har jag gett upp. Är dett slutet på mitt bloggande!? Jag ber till cybergudarna att det trots allt bara är en bloggsvacka.
 
Just nu är problemet att jag har så mycket jag vill skriva om att jag får lite smått ångest. Det är så svårt att sammanfatta allt. Allt under jul & nyår tex. Men jag lägger det åt sidan så länge. Kommer jag till ro lägger jag upp det, annnars struntar jag i det. Jag har det ju i mina minnen i vilket fall som helst. :)
Årligen brukar ju jag göra en Årsresumé. Inte heller det har jag fått till någon, men jag hoppas jag orkar fixa det någon dag. Det är ju så roligt att gå igenom månad för månad och sammanfatta ännu ett år i sitt liv. :)
 
Kortfattat kan jag iallafall säga att vi alla mår bra. Casper är på fantastiskt humör om dagarna (med undantag såklart) och han lär sig nya saker mest hela tiden. Nu hänger man verkligen inte med! hihi
Imorgon ska vi lämna bort honom över natten för första gången. Kan knappt fatta att vi ska sova en natt utan vår skatt. Samtidigt som jag ser fram emot att få ha en kväll med Glenn utan att tänka på att ungen ska hämtas etc så känns det lite konstigt att lämna bort honom. Men jag tror Casper kommer vara lika glad ändå, bara mamma som måste nojja som vanligt. När Linda läser detta kommer hon garanterat sucka åt mig. haha ;) Mormor & morfar är de lyckliga barnvakterna för övrigt.
 
Efter all mat & onyttigheter är det skönt att vara tillbaka på jobbet igen. Blir tokig av detta hoppande med jobbdagar. En dag där, och en där, och kanske två där. Nej, jag vill ha mina schemadagar. haha Det är nästan så jag längtar efter att jobba långa veckor så man får lite gjort!  Gud det påminner mig om att Casper snart börjar på dagis! Jisses nu blev jag ännu mer nervös. I februari ska han börja, så han är inskolad till den 1mars. Åååh jag hoppas inskolningen går bra och att han trivs på dagis! Mammas kille! ♥
 
Jag  hoppas nu det inte dröjer allt för länge tills jag bloggar igen. Tack ni som troget går in och vill att jag ska skriva. Folk har hört av sig lite varstans och undrat varför bloggen varit nedstängd. Så peppande ska ni veta!
Men jag kände att jag fick panik av att folk gick in och jag inte uppdaterade något. Så jag fräschade till den lite och tog tag i ett inlägg som ni ser. ;)
 
Ha en fortsatt trevlig dag.
// Emma

Kommentarer
Postat av: julle

Skönt att du är tillbaka :) Jag gillar att läsa din blogg. Borde blogga oftare själv men inte alltid det finns så mkt att skriva om

Svar: Tack! :D Nej så känner jag också ibland. Vad vill folk läsa/inte läsa liksom? hehe
nikoba.blogg.se

2013-01-04 * 17:26:09
URL: http://jullets.wordpress.com
Postat av: Theres

Änterligen har du bloggar igen! Saknade å läsa! Går in varje kväll när jag går å lägger mig! :-) kan va dålig på att kommentera men du ska veta att jag är en trogen följare! Kram! :-)

Svar: Åh vad kul att höra! :'D Kram
nikoba.blogg.se

2013-01-05 * 01:25:09


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0