11 februari - Dagis

Hallå.
Jisses vad sjuk jag varit de senaste dagarna! Åkte på någon influensa och har åkt berg&dalbana meööan olika symtom. Allt från feber, yrsel, diarré och fruktansvärda magkramper. Usch alltså! Men nu vågar jag lite försiktigt påstå att jag är på bättringsvägen.
Något positivt med det hela är väl kilona som rasade av och hjälpte till så jag nådde mitt viktmål. Så nu har jag gått ned 20kg sen i sommras. :) Men ska försöka gå ned 5-6kg till innan jag är nöjd. hehe..
 
Idag så började Casper skolas in på dagis. Det gick bra och jag tyckte det hela verkade kanon. Personalen var supergoa och det blir en lagom grupp med 13 barn. Ändå så kan jag inte låta bli att känna lite ångest. Känns inte helt okej att lämna bort vår kille. Jag VET att de flesta känner såhär. Men jag behöver få ur mig det ändå. Tycker det känns skitjobbigt att några annan ska ansvara om vår skatt. Några som vi inte ens känner. Men det går nog över.. och Casper kommer får det så skoj. Eller hur? :)
Vi har haft en jobbig period med Casper nu några veckor, som nu verkar vara över tack och lov. Men jag tror lite av detta bidrar till att jag tycker det är extra jobbigt att behöva lämna honom nu. Men det löser sig!
 
För övrigt är det lungt. Jag går in i grisning denna vecka på jobbet så det blir full fart fram tills nästa vecka någon gång. Förra veckan lyckades jag bara jobba en dag av tre eftersom jag var sjuk.. så ligger efter med en hel del. Blä!
 
Ha det gott!
 
 

Kommentarer
Postat av: julle

Urs, alla verkar ha åkt på den där flunsan, själv hamnade jag på akuten med dropp, fifan :/ Gick iaf ner 4 kg, fast det finns ju roligare sätt att tappa kilon på :/
Dagis kommer gå bra, de brukar tycka att det är jättekul =) Det första jag gjorde när jag lämnat Benjamin på dagis var att gå hem och sova i 3 timmar, haha. Den möjligheten hade jag inte haft innan så det var ganska skönt =)

2013-02-12 * 21:52:13
URL: http://www.jullets.wordpress.com
Postat av: Teja

Han är ju för söt lilla killen! Hoppas dina känslor går över vad det gäller dagiset, men förstår samtidigt hur du känner. Även om jag själv inte har barn. Men kan bli lite nojjig om jag ska lämna hunden till ngn t.ex ;)

2013-02-25 * 16:27:00
URL: http://Teja.blogg.se
Postat av: Sophie - pluggar till fotograf

Hejsan!

Jag har just nu en tävling där du kan vinna ett presentkort, snabbt och enkelt! Delta gärna, men inget måste ;)

Kram

2013-03-09 * 13:43:59
URL: http://blogg.improveme.se/sophie/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0